Zaregistrován
24. 3. 2010
Pekné fotky pekných mincí. 😉 Tak ja teda tiež pridám niečo...
V antike sa mi vždy páčili antoniniány, ktoré razil Probus. Jednak sa nechal zobrazovať v brnení a potom aj námety na reverze sú celkom zaujímavé.
Obrázky:
Zaregistrován
17. 3. 2021
Pěkný Probové....já teda na ně nemám štěstí ,ale moc rád si je prohlížím 🙂
Zaregistrován
24. 3. 2010
Poznám jeden zahraničný e-shop, kde má v antike vystavených asi štyroch. Dá sa u neho platiť cez SEPA alebo paypal, v pohode poštovné, solídny týpek a teraz im dosť padol kurz. Ak chceš, napíš mi na lupola zavináč centrum ak.
Zaregistrován
17. 3. 2021
Nový přírůstek ....QUINTILLUS s až podezřele hezkým portrétem 😉
Obrázky:
Zaregistrován
21. 11. 2011
moc pekny!
Zaregistrován
10. 2. 2023
Elam: pěkné kousky. Quintillus myslím je v pořádku, krásný. Salonina Augusta in pace je fajn, poněkud tajemný opis, sám mám horší, ale tuším od Tovyho. Pátral jsem kdysi po významu, ale až moc do toho zabředl. Poznámky mám v jiném PC.
Jinak všem přání Pour feliciter 2023. Nebyl jsem tu tak dlouho, až se mi nepodařilo obnovit heslo, tudíž... nový Nick 😀
Zaregistrován
17. 3. 2021
Tak po měsíci zas něco na pokuk....dneska přišla zásilka🙂
Jeden slušnej MAXIMIANUS HERCULIUS z Kartága a GALERIA VALERIA z Alexandrie snad ostudu taky neudělá....
Jotapian2....do významu opisu AVG IN PACE jsem se taky zamotal. Těch teorií znám několik ....on co autor to jiný názor a teď se v tom vyznej🙂
Obrázky:
Zaregistrován
17. 3. 2021
Opět po měsíci něco na oživení 🙂
Jeden LICINIUS I. z thessaloniky ....tahle mince tu je taky na straně 56. včetně zajímavé diskuze....doporučuju
a ještě MAXIMINUS II ....v reálu atraktivní mince ,ale na těch fotkách to bohužel nevynikne😞
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
MAXIMINUS II měl krk jako Zdeněk Srstka.
Zaregistrován
17. 3. 2021
Dneska mi přišel další MAXIMINUS II....taky má krk jako Zdeněk Srstka a mužný rysy. To mi připomnělo moje školní léta kdy na každý nástěnce ve škole visel Lenin ...i on měl mužný rysy a bojovně vystrčenou bradu....zkrátka propaganda pracuje už tisíce let v nezměněný podobě🙂
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.