Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
31. 12. 2011
ten "mrzak" jsem prevzil ze seznamu.
Zaregistrován
23. 10. 2010
Ale to sme si nerozuměli:) Za prvé doživotní trest už asi nemá mít účel převýchovy (tedy že se dostane ven jiný, lepší člověk), ale především té izolace. A o mučení nebyla ani řeč - kobka může být suchá, za 15 korun se dá krásně najíst, sluníčko mu bude svítit - ale mezi mřížema. Proč by si měli žít líp, než velká spousta lidí venku? Prostě vězení by mělo být za trest, ne za odměnu (proč asi tolik recidivistů schválně páchá další zločiny - aby si odpočinuli v klídku za katrem).
Fyzické mučení jsem taky nezmiňoval, není k němu důvod a jenom by se plýtvaly peníze za doktora.
Zaregistrován
9. 11. 2006
-Prenest (zamerne) do okoli mista cinu cizi (treba tvou) DNA neni problem - staci tam pohodit tvuj posmrkanej kapesnik, vlasy, rozbitou lahev z ktery si pil, tvuj nedopalek cigarety apod... a uz mas na krku vrazdu :-)
-Plynove komory??? :-)
-Ad. Cina - tam se stale popravuje z politickych duvodu 😲
elle34 (zavináč) upcmail.cz
Zaregistrován
3. 12. 2011
Ani toto vysvětlení mi neobjasnilo význam věty v bílém rámku v příspěvku č. 218. Jen doufám, že to nebyla rasistická poznámka. Jak tě tak znám, tak půjde (doufám) zase o nějaké nedorozumění.
Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4
Zaregistrován
31. 12. 2011
Zdravi clovek musi byt ne demokratickeho skladu a dovolovat mrzaku delat s nim cokoli osobne smeseni krve s africkou a asijskou.
Jinak rici: Zdravemu cloveku nemusi byt jedno na sebe a verit ze je to spravne, a myslet ze demokracie je to vsechno, Buze cil, ale premyslet dal. Demokracii na muj nazor je to blaho pro verejnost ne individuum.
Zaregistrován
31. 12. 2011
rasistická poznámka je to take myslenka verejnosti, spatna myslenka.
Pro mne je to tak ze urazit, ponizovat je to spatne ve vsech pripadech,
ale dovolovat aby nekdo napriklad cikan delal to same s tebou a v pripade obrany to nemuze jit o rasismuse, ale tak to je.
Zaregistrován
10. 6. 2006
Dento, ty buď nie si Čech, alebo máš poprehadzované klávesy na klávesnici, alebo si už poobede pod parou?😉 Ja vôbec nedokážem pochopiť čo píšeš, nedá sa to rozlúštiť.
Zaregistrován
3. 12. 2011
Dento je z Ruska, to přece patří ke všeobecným znalostem každého sberatele.com 😃
Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4
Zaregistrován
23. 10. 2010
Jestli mohu mluvit za něj - Dento je Rus a hlavně nadšený mladý filatelista!:) Sběratel především námětové filatelie (zvířátka, Titanic...) a ČR, že?
Zaregistrován
10. 6. 2006
Aha, tak to sa ospravedlňujem úprimne.😉
No a asi nemám všeobecné znalosti...😎
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.