Zaregistrován
19. 11. 2013
Zdravim vas pani, co na toto poviete ... pekna raritka, je to original bankovka, ziadna fotomontaz ... je to belgicka 5€ so seriou ZA!!! Bohuzial, nemam ju ja ale jeden Belgican z Antwerp
Obrázky:
Zaregistrován
1. 7. 2008
čím by měla být vzácná? zachytil jsem již se ZB ... viz i nabídky na webu, tak nevím, jestli ZA má být nějak výjimečná (?)
Zaregistrován
10. 3. 2009
Séria ZA zatiaľ nebola zachytená v obehu, len séria ZB, ale predpokladalo sa, že je vytlačená. Teraz je to potvrdené, že existuje a jediná bankovka sa do obehu určite nedostala...
Inak si ten príspevok mohol strčiť k eurobankovkám nízkych nominálov.😉
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
19. 11. 2013
Fidzi to ano, ale radsej som vytvoril novy prispevok a acme2000 cim je vynimocna, ako uz Fidzi pisal ze je to seria ZA a za druhe podpis na bankovke je Trichet a ma byt Draghi, kedze exprezident ECB Trichet bol prezidentom ECB do novembra 2011 a od noveho roka 2012 sa vydavaju bankovky len s podpisom Draghi ...
Zaregistrován
10. 3. 2009
To je podľa mňa dôvod prečo sa tieto bankovky nedostali do obehu. Vytlačili ich chybne a držali v trezore, kým sa nerozhodne čo s nimi ďalej.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
19. 11. 2013
Fidzi ale ked si zoberies, ani na oficialnych podujatiach pri odhalovani "vzorovych" bankoviek neobjavili s podpisom Trichet a seriou ZA, boli len ZB a nizke cisla ...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.