Moderátoři: smith

Máte někdo zkušenosti s touto aukční síní?

Je to jedna z najstarsich, ak nie vobec najstarsia, aukcna sien v Spojenych statoch. Na zaciatku roka 2011 sa zlucila s dalsou velkou aukcnou spolocnostou Bowers and Merena. Dnes fuguju pod nazvom Stacks and Bowers. Kupoval som v ich aprilovej aukcii jednu mincu a vsetko prebehlo OK.

To Wjem: jestli jste laik, tak jednoznačně Aukro ani Ebay ne. V renomovaných aukčních firmách je u lepších věcí pravděpodobnost falzum (resp. spíše nějak poškozená mince) / originál přesně opačný než v případě Aukra a Ebay. Tak jak tak bych ale doporučil nejdříve nastudovat literaturu a výsledky aukcí mincí z období, do kterého se chcete pustit a pak teprve začít sbírat. Nebo si najít někoho, kdo vás vezme pod svá křídla, případně nákupčího (toho je ale nutno si proklepnout a věřit mu).

Horeuvedená aukčná sien je jedna z najlepších na svete, veľmi seriozna a vážená zlúčená spoločnosť.
Ak niečo vydražíte, budú Vám samozrejme chodiť katalogy, tak ako z iných aukčných siení vo svete.
Mince posielajú v zatavených foldroch. A je to jedna zo spoločností, ktorí majú najlepšie a najväčšie foto na prezeranie detailov mince. Z europskych je najlepší Kunker podľa mna. Najhorší Fruhwald,D. Brno. Tak na rozmedzí je Aurea, WAG. Medzi lepšie patrí tiež Cayon: podľa mojich a nielen mojich skúseností.A ešte som bol taktiež spokojný s Pannonia Terra Numismatika a nesmieme zabudnúť ani na Nudelmana.
Wjem: Z obrazov a umenia ideš aj na mince? :-)

Známky vydávané "Řádem" už sbíráš?😃
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Tak som sa kvôli tomu zaregistroval.. Vydražil som niekoľko mincí v ich novembrovej aukcii / 17.11./, platil som okamžite kreditkou - až po opakovaných mailoch mi napísali že mince posielajú 14.12. ! Dodnes som mince nedostal - a pritom aké arogantné jednanie. Nikdy viac !!
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.