Moderátoři: smith
Zaregistrován
23. 10. 2006
Dovolím si otvoriť nové vlákno Fauna & Flora všeobecne, kde môžeme vložiť svoje fotografie z potuliek vo vlastnej krajine, alebo z potuliek po svetadieloch.
Domnievam sa milovníci zvierat, operencov atď. až po milovníkov rastlín všeobecne, endemitov majú možnosť realizácie vo vlákne až.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
23. 10. 2006
Zber trniek začiatkom zimy.
Vynikajúca pochutiny do gulášu z diviny.👍
Obrázky:
Zaregistrován
16. 9. 2016
Co ma spolocne cele toto vlakno so sberatelstvom? Vychvalovanie sa fotografiami ktore patria skor na socialne siete...? Prosim moderatora o zmazanie ako nevhodne vlakno
pohladnice mesta Komárno: http://komarno-pohladnice.blogspot.com
email: komarno.pohladnice@gmail.com
Zaregistrován
23. 10. 2006
Bolo by fajn pokiaľ by ferka zmazali a pokiaľ zablokujú ešte lepšie, neviem načo nás navštevujú ľudia bez schopnosti minimálnej kreativity.
Otravovať???😳
Zaregistrován
16. 9. 2016
Takze mazat, dokonca blokovat uzivatela za jeho ine nazory by sa vam zachcelo pan velkomozny?? Poziciam si castu hlasku z bulvaru, ktora sa sem hodi: Prerazili ste dno!
pohladnice mesta Komárno: http://komarno-pohladnice.blogspot.com
email: komarno.pohladnice@gmail.com
Zaregistrován
23. 10. 2006
Pokiaľ máte na to vytvorte si vlákno na tému čo vás zaujíma...
Zaregistrován
3. 3. 2019
..."Pokiaľ máte na to vytvorte si vlákno na tému čo vás zaujíma..."
... no jo, Vy správně píšete, že jste trnky "nasbíral", ale většina lidi si tady pod "sběratelstvím" představuje nejpíš něco jiného, než sběr lesních plodů do "gulášu z diviny"...
Zaregistrován
23. 10. 2006
Zberateľstvo je tak široký okruh záujmovej činnosti, pre rozlíšenie záujmu sú základné témy, kde sa to znova rozčleňuje na jednotlivé vlákna.
Vlákno Fauna & Flora všeobecne som priradil do "chlievika" Co se jinam nevešlo.
Moderátor upozornil vo vlákne Huby, atď zmazal všetky príspevky mimo konkrétnu tému čo akceptujem.
Myslím téma Fauna = Flóra je tak širokospektrálna téma, kde sa môže realizovať každý milovník uvedenej oblasti, ale aj sviatočný obdivovateľ.
Verím sú ľudia čo zbierajú rastliny, motýle a podobné veci do herbárov sem s času na čas niečo vložia.
Osobne teším sa na jar, nemám ďaleko arboretrum o celkom slušnej rozlohe možno sa nejaká pekná fotka podarí, prípadne z potuliek po lesoch, nivách nejaký zaujímavý operenec, dravec.
Vo vlákne na huby som mal peknú fotku zubra, žiaľ už v mojom mobile zmazaná.
Môj vzťah ku prírode od malička vysoko pozitívny, hoci mám technické vzdelanie v staršom veku som celkom úspešne absolvoval dva prírodné odbory.
Nakoniec ja si to užívam na Sběratel.com
Žiaľ "strapec fanúšikov" bez vlastnej idei beriem ako nutné zlo tejto doby...😉
Zaregistrován
29. 11. 2020
Opravdu nesmyslné téma hodné smazání. Stejně jako Houby a Léčivé kameny. Vůbec to sem nepatří.
Zaregistrován
17. 1. 2014
Tak dobry vecer soudruhu nataradzo, dlho som premyslal ci mi ma byt chuj hodny toho aby som akokolvek odpovedal. Sice to bolo kdesi vo vinach, ale nechce da mi to vobec hladat, tak pisem tu. Zabrzdeny ste mozno vy, vsimli ste si vobec ze kazdemu okrem tupeho obchodnika vykam na rozdiel od vas? A ano vy ste taky uzasny nastupca tupeho obchodnika. Prevazna vacsina tych, ktori maju radi ten lieh, presla na renegatov a kedysi medzi sviatkami som sa tam mrkol a bola tam po vas shanka😉.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.