Moderátoři: smith
Zaregistrován
29. 11. 2020
Koniáš napsal/a:
Já jsem rád za každý příspěvek, který smazat nemusím.
Máš tam chybu, chtěl jsi napsat, že jsi rád za každý grofikův příspěvek nebo příspěvek urážející cizí lidi, který mazat nemusíš. 😋
Zaregistrován
3. 11. 2010
Trollům jako ty je mažu každé ráno hromadně a ani je většinou nečtu.
Igni probatur aurum, virtus miseria...
Zaregistrován
29. 11. 2020
Přesně jak píšeš, prostě mažeš vše kromě grofika a ani to nečteš. Bohužel takové moderátory tu v některých sekcích máme... Je to smutné, jak to tu po odchodu Paula a spol. mohutně upadlo.
Zaregistrován
3. 11. 2010
Máš problém s pochopením psaného textu?
Zaregistrován
23. 10. 2006
Nevadí.
Kráľom Madagaskaru bol Slovák...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
29. 11. 2020
Koniáš napsal/a:
Máš problém s pochopením psaného textu?
Právě, že ne. Ovládám rychločtení, takže si ani nedokážu představit, jaké to je smazat příspěvek, aniž bych ho četl. V podstatě na cokoliv se podívám, mám to okamžitě přečteno. Ale chápu už proč máš nick, jaký máš. Nomen omen, prostě předpojatý palič. :-)
Zaregistrován
3. 11. 2010
On je rozdíl mezi přečtením a pochopením a vypadá to, že ovládáš i rychlopsaní. Bohužel je rychlejší než myšlení…
Zaregistrován
29. 11. 2020
Nemyslím si. Ale máš nějaké úkoly moderátorské, mazat příspěvky mimo téma, tak se do toho pusť a zbytečně se tu nezdržuj.
Zaregistrován
23. 10. 2006
Neviem je to evidentné obťažovanie, myslím ban by prospel, alebo budeme čakať kam až dospeje evidentne nejaká porucha???
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
29. 11. 2020
Souhlasím, cpát soukromé fotky trnek a fíků do fóra o mincích je evidentní obtěžování.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.