Moderátoři: smith, Kucera, jan322

Archypov

Moderátor

Zaregistrován
10. 6. 2006

#61 - 30. 5. 2012, 23:39

Z prístupu onoho numizmatika, ktorý vás oboch (Olivera a jacxa) na konfere napadol (no napadol je hádam silné slovo) mám naozaj divný pocit, nepovedal by som to do neho. Ako aj písal vyššie Oliver, pokiaľ sa jedná o jedinú možnú alternatívu záchrany, tak nie je čo riešiť. Ono tu asi nešlo o nič iné, ako o zlomené ego...

oliver

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
15. 7. 2007

#62 - 31. 5. 2012, 00:12

xjert01>> ano, presne jak pises, zastal se nas jiny a myslim, ze jeho nazor sdilela i vetsina pritomnych odborniku (a i laiku), takze nas amatery podrzeli... ale vis jake to je - i jeden negativni postoj dokaze cloveka do znacne miry zklamat a otravit... co se tyce nazoru zmineneho, uvadim na pravou miru, ze pozdeji jiz jeho vystupovani bylo mnohem vlidnejsi, tak doufam, ze pochopil, co jsme se snazili zachranit a ze se mu v zadnem pripade nesnazime konkurovat ani lezt do zeli...

archy>> misto napadl proste rekneme, ze vyjadril pomerne neprehlednutelnym zpusobem svuj nesouhlas s tim, co jsme prezentovali, zpochybnil prinos, vyznam a odbornou uroven takoveho prispevku... jak uz jsem ale rikal, tento nazor nebyl - alespon dle ohlasu - nikym dalsim sdilen...

presto vsechno - jak jsem ostatne vzkazal vyse - zmeni-li se nazor dotycneho na moznost zpracovani nalezu, jsem pripraven ono martyrium podstoupit znovu😃

Archypov

Moderátor

Zaregistrován
10. 6. 2006

#63 - 31. 5. 2012, 00:34
xjert01>> ano, presne jak pises, zastal se nas jiny a myslim, ze jeho nazor sdilela i vetsina pritomnych odborniku (a i laiku), takze nas amatery podrzeli... ale vis jake to je - i jeden negativni postoj dokaze cloveka do znacne miry zklamat a otravit... co se tyce nazoru zmineneho, uvadim na pravou miru, ze pozdeji jiz jeho vystupovani bylo mnohem vlidnejsi, tak doufam, ze pochopil, co jsme se snazili zachranit a ze se mu v zadnem pripade nesnazime konkurovat ani lezt do zeli... archy>> misto napadl proste rekneme, ze vyjadril pomerne neprehlednutelnym zpusobem svuj nesouhlas s tim, co jsme prezentovali, zpochybnil prinos, vyznam a odbornou uroven takoveho prispevku... jak uz jsem ale rikal, tento nazor nebyl - alespon dle ohlasu - nikym dalsim sdilen... presto vsechno - jak jsem ostatne vzkazal vyse - zmeni-li se nazor dotycneho na moznost zpracovani nalezu, jsem pripraven ono martyrium podstoupit znovu😃

A to ja som si stále myslel, že som majstrom slova...😉 Olivere, klobúk dole 😋
Ale vážne. Ja verím, že to nebolo také zlé, ale dobre to nepadne. Ja som síce oficiálne prezentoval len nález ktorý bol z múzea, ale publikoval som viacero nálezov, ktoré som takisto na poslednú chvíľu zachránil aspoň týmto spôsobom.

korunka

Uživatel

Zaregistrován
28. 6. 2008

#64 - 31. 5. 2012, 08:41

Nelze než souhlasit s tím, co tu bylo napsáno. Jim22- jestli tě odradili někteří detektoráři, kteří o numismatice neví ani "ň", pak bych si jejich názorů rozhodně nevšímala. Tady máš několik lidí, kterým si myslím můžeš důvěřovat. Když budeš mít mince jen tak doma, je to hezké, ale nikomu to nic neřekne a je škoda, pokud se to nepopíše. Samozřejmě je to jen tvá věc, ale pokud už to tu takto proběhlo, pak už stejně náhlým ututláním nic nezachráníš.

kacuro

Uživatel

Zaregistrován
7. 10. 2006

#65 - 1. 6. 2012, 06:34
To Kacuro: Souhlas... Nebyl by někde ten článek k sehnání? Rád bych si o tom něco přečetl. Díky.

ta studie byla pro odbornou veřejnost, mám rozpracovanou verzi pro laickou veřejnost, ale vzhledem k právě probíhajícímu zkouškovému období to nebude dříve než o prázdninách ...

krokodill

Uživatel

Zaregistrován
23. 4. 2008

#66 - 1. 6. 2012, 10:21

korunka napsal/a:

...Jim22- jestli tě odradili někteří detektoráři, kteří o numismatice neví ani "ň", pak bych si jejich názorů rozhodně nevšímala....

Já se ani nedivím, když ve své chlubivosti dal celý nález na Detektorweb...
http://www.detektorweb.cz/index.4me?s=show&lang=1&i=48125&mm=3&xb=1&vd=1

Archypov

Moderátor

Zaregistrován
10. 6. 2006

#67 - 5. 7. 2012, 19:11

Tak pri tomto dátume som pôvodne nevedel čo si myslieť...🙂

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

oliver

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
15. 7. 2007

#68 - 5. 7. 2012, 19:17

jako ze se ti zdalo, ze je to 1677? 🙂
jinak je docela hezky... 1627 se razil

Archypov

Moderátor

Zaregistrován
10. 6. 2006

#69 - 5. 7. 2012, 19:19

Nie, na prvý pohľad sa mi zdalo, že sa jedná o 1622.

Archypov

Moderátor

Zaregistrován
10. 6. 2006

#70 - 5. 7. 2012, 19:21

Najmä keď som mal v ruke hneď na to tento, kde je dátum úplne evidentný. 😮

Obrázky:

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.