Moderátoři: smith
Zaregistrován
12. 6. 2012
Když už tu je řeč o Černobylu - kdo zná Kocourkovské učitele a Kocourkovský kongres duchů, ten bude vědět, kdo to nezná, nechť si koupí desku (jinak to asi nejde) a zamyslí se nad neuvěřitelným proroctvím.
Zaregistrován
20. 7. 2010
Poslechnul jsem, ale kromě toho, že se kongres těch duchů a kastelánů odehrává na jakémsi hradu Černobýlu tam žádné proroctví neregistruji...
A název toho hradu Černobýl jistě Kocourkovští učitelé neodvozovali od nebohého ukrajinského města nýbrž od "magické" rostliny Pelyněk černobýl...
Ale jinak je to pěkná deska na stojí za poslech 😉
Zaregistrován
4. 7. 2010
Mě se podařilo chytit ruský rádio na reprobedny od PC. (samo že jsem neměl nainstalovaný rádio v PC atd, prostě repráky jen v zásuvce)..
Zaregistrován
12. 1. 2010
No, mě nejde do hlavy, jak můžou hrát repráky bez proudu. S vypnutým radiem, jen když je v zásuvce, to všechno jde, ale takhle?
Zaregistrován
20. 7. 2010
Muselo jít o něco, co se indukovalo přímo jen do beden. Ať byla na příjimači naladěná jakákoliv stanice, anebo bylo rádio vypnuté i vytažené ze zásuvky, zněly ty hlasy úplně stejně. Rozhodně to nemělo charakter nějakého rozhlasového programu. Hlasy se třeba 5 minut bavily, pak byla klidně 3 hodiny pauza a zase se bavily chvíli dál a tak dokolečka...
Napadlo mě samozřejmě, že by mohlo jít o nějaké (vojenské či policejní) vysílačky, ale hlasová modulace byla naprosto čistá, bez jakéhokoliv šumu v pozadí. Navíc ten naprosto neznámý jazyk...takový hodně tvrdý - snad něco jako švédština či norština.
Prostě záhada, kterou snad trochu "vysvětlil" tan atomový mrak nad ČSSR, takže musely být skutečně mimořádné atmosférické "podmínky"...
Zaregistrován
3. 12. 2011
Podobnou zápletku jsem už určitě viděl v nějakém filmu, tak teď je otázka, zda to viděl Wjem taky a dělá si z nás jen kozy, anebo je to pravda.
Škoda, že jsi hlasy nenahrál. Někdo by pak mohl rozluštit, o co šlo.
Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4
Zaregistrován
20. 7. 2010
Stalo se to, nemám důvod si tady něco vymýšlet...
Ale, je fakt, že podobné téma jsem viděl v jedné pondělní slovenské TV inscenaci, také ještě za totáče. Hráli tam Dušan Jamrich a Zuzana Kocúriková a tam se objevovali osoby "vypařené" jaderným výbuchem v Hirošimě na noční "prskající" obrazovce televizoru. Bylo to natočeno podle nějakého amerického autora a je možné, že existuje i nějaký takový film.
Jinak, bohužel jsme tehdy magneťák neměli, ale já bych asi stejně nic netočil, páč jsem z toho byl dost "vyplašenej". Absolutně jsem nechtěl dát nějak najevo, že je slyším...
Zaregistrován
27. 12. 2010
Tuhle povídku jsem později četla (po 1989) ale už si nepamatuju autora. A je dost možné, že to byl někdo z velké trojky.
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Zaregistrován
21. 2. 2012
sigur napsal/a:
Najstrašnejšia rozprávka, čo som videl sa volala "Rozprávka o putovaní". Morová epidémia a spaľovanie mŕtvych - dosť brutálne a smutné scény. Doporučujem...
http://www.csfd.cz/film/95404-pohadka-o-putovani/
Btw. ten chalan bol vlastne ako taký detektor. Vždy keď bol blízko zlatu, tak sa mu urobilo zle. Nakoniec to dotiahol tak ďaleko, že ho vedel k sebe pritiahnuť.
Sigur, táto rozprávka bola moja detská nočná mora. Bol som z nej úplne v pr.... V noci som mával strašné sny o tom ako pálili zomretých na mor a cez deň som sa bál, že mor dostanem. 😞
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.