Zaregistrován
22. 7. 2011
Osobně si myslím, že by se minimální cena 1000 € byla možná, ale pravděpodobně asi již v zachovalosti 1+ a to ještě u nejběžnějšího nominálu, tedy 6 krejcaru. Zbylé tři nominály by šly pravděpodobně ještě výše.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
8. 6. 2008
Dobrý den kolegové, nedá mi to se nezeptat, když už je zde řeč a oceňují se zde takové zajímavosti jako chyboražby ročník 1087, případně vzácná mincovna D - Salcburk, kolik by byla cena této chyboražby z mé sbírky, kde je omylem v opise vyraženo místo správného slova ERBLAENDISCH slovo ERBLANEDISCH, (tedy přehozená písmenka EN za NE) mince není žádný krasavec, má dvě hrany, ale jinak je stav celkem slušný, v katalogu jsem to nikde nenašel :-))
Obrázky:
Zaregistrován
18. 1. 2010
tento je docela slušný cena tak do 5000
Zaregistrován
22. 7. 2011
Dobrý den.
Jedná se o velice zajímavou chyboražbu, kterou jsem doposud nezaregistroval. Proto Vás chci poprosit o zaslání kvalitních fotografií, které bych si uložil do své kartotéky.
Za případné splnění mé prosby předem děkuji.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
8. 6. 2008
Evropa1: není problém, lepší foto zašlu přímo na e-mail, bohužel to bude asi 2-3 dny trvat, jsem nějak v časovém presu a nic nestíhám, nicméně by mne zajímal i Váš názor na cenu této chyboražby, díky předem za odpověď, karell
Zaregistrován
22. 3. 2009
Karell: pre zaujímavosť, mohol by som aj ja poprosiť foto?
Ďakujem.
Zaregistrován
18. 1. 2010
Byl naprodej ve stavu téměř 0/0 někde v německu.Já ho měl od kolegy ve velice špatném stavu
Zaregistrován
22. 7. 2011
Ahoj, jak tedy vidím, objevilo se již více kusů. Mohl bys mě k nim napsat něco více?
Dík.
Zaregistrován
22. 7. 2011
Děkuji za ochotu.
Cenová otázka se bude odvíjet od velikosti poškození hran a výskytu na trhu. Škoda těchto vad, protože jinak mince samotná je ve velmi slušné zachovalosti. Pár exemplářů se již také objevilo a tudíž výše zmíněná cena se nechá akceptovat.
Pokud by tato mince neměla tak podstatné vady hran, pak by byla cena trochu někde jinde.
Zaregistrován
18. 1. 2010
Omlouvám se.Zmýlil jsem se.Jednalo se o jinou variantu.Tuto jsem nikdy neviděl.Cena bude vyšší
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.