Zaregistrován
24. 3. 2010
Krásna. Bolo by škoda, keby si neukázal aj reverz. Aký ti dali grading, ak to nie tajné?
Zaregistrován
28. 12. 2020
Je to 63. Těžko se mi tohle vyndavá ze slabu. U 20krejcaru bych asi neváhal.
Obrázky:
Zaregistrován
24. 3. 2010
Umelecké dielo. 🙂 Na jednej strane by som sa obával, že ju pri vyslobodzovaní poškodím, na druhej by som ale neodolal zvedavosti, aké to je, držať ju v ruke. Ale aj v tom megaslabe to vyzerá veľmi pekne.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Môj VI grajciar. Asi pôjde von...
Obrázky:
Zaregistrován
28. 12. 2020
Nechci do toho kecat, ale tady bych neváhal a vyndal. Ten štítek dostal proboha jak tu špínu? Nebo to je záměrně tak obarvené?
Zaregistrován
24. 3. 2010
To tak má byť, škvrna to nie je. Máš recht, zítra pude pod kladivo!😃
Zaregistrován
18. 1. 2010
Ja to z toho vymlatim do 5 minut od te doby co se mi dostane doruky.Mam na to slusny gryf.Nebal bych se ani te medaile
Zaregistrován
22. 7. 2011
sigur napsal/a:
To tak má byť, škvrna to nie je. Máš recht, zítra pude pod kladivo!😃
Já jsem také v dřívějších letech nebyl příznivcem škatulek a také jsem jich pár zničil, ale velice známý obchodník mně již před více lety řekl: "Škatulky neničte, protože za pár let se stanou standardem, budou brány jako jistá záruka, která zvyšuje ceny." Situaci odhadl zcela přesně a v současné době si nedovedu představit, že bych škatulky ničil. Mít škatulku s deklarovanou kvalitou MS 64, či MS 65 je opravdu jistá záruka, která podstatným způsobem navyšuje cenu, navíc, pokud je daná položka vydražena v renomované aukci, pak zničení škatulky se stane zcela stejným prohřeškem, jako omytí mince.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
24. 3. 2010
Hotovo...ja ti dám grading len 58. 😃
Obrázky:
Zaregistrován
18. 1. 2010
Zalezi na tom, jak se na mince divame.Pokud jako na ukazku doboveho uziteho umeni a pro jejich krasu tak bych nevahal a vyndal je ven.Pokud v nich vydite penize, tak je vam asi jednou , jestli ji muzete vzit do ruky nebo ne
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.