Tak ono se to dá použít i na umění jako celek. Kdo si z dnešní mladé generace pověsí takové Mařákovce. Jsme svědky, jak obrazy dědici obratem dávají do aukcí, že se jim nehodí do interiéru a radši si v IKEA koupí fotoobraz. Zatím jsou ještě kupci ze starší generace, ale jak dlouho.

=mcezik]
Tak ono se to dá použít i na umění jako celek. Kdo si z dnešní mladé generace pověsí takové Mařákovce. Jsme svědky, jak obrazy dědici obratem dávají do aukcí, že se jim nehodí do interiéru a radši si v IKEA koupí fotoobraz. Zatím jsou ještě kupci ze starší generace, ale jak dlouho.
Rad bych s Vami souhlasil, ale spousta sberatelu mladsi generce si domu zrovna obrazy s IKEA nevesi, zejmena pokud vyrustali s rodici co meli doma tyhle mistry. Verim tomu, ze tedy pokud Marakovce vyhodne prodaji, tak investuji do obrazu sobe podobne generace.

NO JMENO DELA JMENO, ale trocha soudnosti se slusi..ruku na srdce komu se opravdu libi tento obraz ? Nebo jen ta suma ?
1.200 000 dnes a zitra 3.000 000 a pozitri chytac prach na pude..investice velka a vydelek cca za 50 let zero ..proto, kdo mate Kaju prosim rychle prodat..par let bude v kurzu..Samozrejme jeho zasluhy jako zpevaka na populrni scene pop music uznavam..i kdyz zrovna ho neposloucham. Ale znam mlade lidi co ho jako zpevaka berou..asi jako ceskeho Michaela..;)) no proti vkusu zadna..:) kazdeho vec.. ale krasny genialni obraz od Mista.. ehmm ehmm to sory

Takových obrazů by se našlo ...

=Pavel_II
Ech, já to myslel jako Gotta zpěváka (hluchým nečiní obvykle problém se dívat), Gott jako malíř vcelku neříká nic většině obyvatel a nijak jim to nevadí.
To máte z toho, když smícháváte dvě věci dohromady, pak nám vzniká guláš.
Pokud vim tohle forum neni o muzice, ale o obrazech..:))
To s tim gulasem je na me ? Vite..ja tady nepisi o rocku..ale kdyz tedy nedate, tak ja mam rock rad a nejsem zrovna nejmladsi..rad si poslechnu i jednou za cas treba tedy od Gotta pisne napsane Karlem Svobodou..mohu doporucit super dokument ze zivota Svobody na Netflix. Muzu poslouchat treba Zappu a hned na to jazz, blues, operu atd.. nejsem predpojaty co se tyce hudby..

=poradnydest]
Generace mých prarodičů vyrostla na lidových písních , opeře , Emě Destinové ,na polce … Generace mých rodičů vyrostla na dechovce , což byla pro jejich rodiče uřvaná hudba, hraničně nemravná .Já dechovku vnímám jako něco , co nemusím a vydržím maximálně párkrát do roka na nějakém spíše vesnickém plesu , kdy podpořen alkoholem s mi ten večer i celkem „ líbí „ :- ) .Sám mám rád pop-rok , klasickou kytaru a věci okolo. Dcera studuje dvě vysoké školy ale vidím , že věci které jí občas pustím jsou pro ni nezáživné , prostě jí nebaví … Kdysi jsem se díval na Felixe Holzmanna –na scénku Aluminiový klíček .Ptala se čemu se směji , tak jsem jí to pustil od začátku…Já se některým okamžikům v této scénce dovedu zasmát znova a znova …jí to moc nerozesmálo, možná se místy pousmála a byla překvapená , že mě to tak baví… Ta nová generace není horší nebo lepší …je prostě jinde :- ) Mnohé naše cenné věci a dokonce i zkušenosti budou pro ni bezcennými a tak je opustí a zbaví se jich ….Myslím , že Gottova tvorba ,nehledě na to , že zachytila a oslovila tři generace tu čtvrtou generaci nedá…. :-) ))
Mluvite me z duse..:))
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.