Moderátoři: smith, Wjem

Profilový obrázek
mcezik

Uživatel

Zaregistrován:
13. 5. 2017

#11 20. 3. 2021, 15:58

Tak ono se to dá použít i na umění jako celek. Kdo si z dnešní mladé generace pověsí takové Mařákovce. Jsme svědky, jak obrazy dědici obratem dávají do aukcí, že se jim nehodí do interiéru a radši si v IKEA koupí fotoobraz. Zatím jsou ještě kupci ze starší generace, ale jak dlouho.

Profilový obrázek
Jerry33

Uživatel

Zaregistrován:
26. 11. 2017

#12 20. 3. 2021, 16:04

=Jerry33]

Profilový obrázek
Jerry33

Uživatel

Zaregistrován:
26. 11. 2017

#13 20. 3. 2021, 16:11

=mcezik]
Tak ono se to dá použít i na umění jako celek. Kdo si z dnešní mladé generace pověsí takové Mařákovce. Jsme svědky, jak obrazy dědici obratem dávají do aukcí, že se jim nehodí do interiéru a radši si v IKEA koupí fotoobraz. Zatím jsou ještě kupci ze starší generace, ale jak dlouho.
Rad bych s Vami souhlasil, ale spousta sberatelu mladsi generce si domu zrovna obrazy s IKEA nevesi, zejmena pokud vyrustali s rodici co meli doma tyhle mistry. Verim tomu, ze tedy pokud Marakovce vyhodne prodaji, tak investuji do obrazu sobe podobne generace.

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#14 20. 3. 2021, 16:31

Ech, já to myslel jako Gotta zpěváka (hluchým nečiní obvykle problém se dívat), Gott jako malíř vcelku neříká nic většině obyvatel a nijak jim to nevadí.

To máte z toho, když smícháváte dvě věci dohromady, pak nám vzniká guláš.

Profilový obrázek
Jerry33

Uživatel

Zaregistrován:
26. 11. 2017

#15 20. 3. 2021, 16:31

https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/647946/drazba-utajovaneho-obrazu-karla-gotta-80-drama-do-posledni-chvile-za-kolik-se-prodal.html

NO JMENO DELA JMENO, ale trocha soudnosti se slusi..ruku na srdce komu se opravdu libi tento obraz ? Nebo jen ta suma ?

1.200 000 dnes a zitra 3.000 000 a pozitri chytac prach na pude..investice velka a vydelek cca za 50 let zero ..proto, kdo mate Kaju prosim rychle prodat..par let bude v kurzu..Samozrejme jeho zasluhy jako zpevaka na populrni scene pop music uznavam..i kdyz zrovna ho neposloucham. Ale znam mlade lidi co ho jako zpevaka berou..asi jako ceskeho Michaela..;)) no proti vkusu zadna..:) kazdeho vec.. ale krasny genialni obraz od Mista.. ehmm ehmm to sory

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#16 20. 3. 2021, 16:36

Tak je jasný, že cenu dělá jen jméno... To se přeci o obrazech K.G. ví.. žádná genialita tam není.

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#17 20. 3. 2021, 16:38
https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/647946/drazba-utajovaneho-obrazu-karla-gotta-80-drama-do-posledni-chvile-za-kolik-se-prodal.html NO JMENO DELA JMENO, ale trocha soudnosti se slusi..ruku na srdce komu se opravdu libi tento obraz ? Nebo jen ta suma ? 1.200 000 dnes a zitra 3.000 000 a pozitri chytac prach na pude..investice velka a vydelek cca za 50 let zero ..proto, kdo mate Kaju prosim rychle prodat..par let bude v kurzu..Samozrejme jeho zasluhy jako zpevaka na populrni scene pop music uznavam..i kdyz zrovna ho neposloucham. Ale znam mlade lidi co ho jako zpevaka berou..asi jako ceskeho Michaela..;)) no proti vkusu zadna..:) kazdeho vec.. ale krasny genialni obraz od Mista.. ehmm ehmm to sory

Takových obrazů by se našlo ...

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#18 20. 3. 2021, 16:38

A k obrazu, divu jsem nepoznal ani jednu..snad pokus o MM vlevo a možná Tina Turner..Obličeje p. Gottovi zoufale nešly.😁

Profilový obrázek
Jerry33

Uživatel

Zaregistrován:
26. 11. 2017

#19 20. 3. 2021, 16:40

=Pavel_II
Ech, já to myslel jako Gotta zpěváka (hluchým nečiní obvykle problém se dívat), Gott jako malíř vcelku neříká nic většině obyvatel a nijak jim to nevadí.

To máte z toho, když smícháváte dvě věci dohromady, pak nám vzniká guláš.

Pokud vim tohle forum neni o muzice, ale o obrazech..:))
To s tim gulasem je na me ? Vite..ja tady nepisi o rocku..ale kdyz tedy nedate, tak ja mam rock rad a nejsem zrovna nejmladsi..rad si poslechnu i jednou za cas treba tedy od Gotta pisne napsane Karlem Svobodou..mohu doporucit super dokument ze zivota Svobody na Netflix. Muzu poslouchat treba Zappu a hned na to jazz, blues, operu atd.. nejsem predpojaty co se tyce hudby..

Profilový obrázek
Jerry33

Uživatel

Zaregistrován:
26. 11. 2017

#20 20. 3. 2021, 16:47

=poradnydest]
Generace mých prarodičů vyrostla na lidových písních , opeře , Emě Destinové ,na polce … Generace mých rodičů vyrostla na dechovce , což byla pro jejich rodiče uřvaná hudba, hraničně nemravná .Já dechovku vnímám jako něco , co nemusím a vydržím maximálně párkrát do roka na nějakém spíše vesnickém plesu , kdy podpořen alkoholem s mi ten večer i celkem „ líbí „ :- ) .Sám mám rád pop-rok , klasickou kytaru a věci okolo. Dcera studuje dvě vysoké školy ale vidím , že věci které jí občas pustím jsou pro ni nezáživné , prostě jí nebaví … Kdysi jsem se díval na Felixe Holzmanna –na scénku Aluminiový klíček .Ptala se čemu se směji , tak jsem jí to pustil od začátku…Já se některým okamžikům v této scénce dovedu zasmát znova a znova …jí to moc nerozesmálo, možná se místy pousmála a byla překvapená , že mě to tak baví… Ta nová generace není horší nebo lepší …je prostě jinde :- ) Mnohé naše cenné věci a dokonce i zkušenosti budou pro ni bezcennými a tak je opustí a zbaví se jich ….Myslím , že Gottova tvorba ,nehledě na to , že zachytila a oslovila tři generace tu čtvrtou generaci nedá…. :-) ))
Mluvite me z duse..:))

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.