Zaregistrován
27. 9. 2015
...no koukám ,že ji tam máš již dlouho a za 20 litrů ji nikdo nechce ...tak o co ti jde?😉 😉 😉
Zaregistrován
16. 9. 2022
Vzdyt ji tam nemam ani 24 hodin OMG 🤣
Zaregistrován
4. 7. 2010
Ono to cenu mít bude...první vydání bude se jménem pod názvem...dotisk se jménem dole.
https://aukro.cz/harry-potter-a-kamen-mudrcu-skutecne-prvni-vydani-ne-dotisk-7018492435
Ne 29 K....
Ale i tohle je pěkný, za knihu pro děti, vydanou relativně nedávno..asi fanoušky Pottera jen nechápu.
https://aukro.cz/harry-potter-a-kamen-mudrcu-j-k-rowling-1-vydani-7026193300
TAdy jí ovšem nikdo nechtěl.
Zaregistrován
4. 7. 2010
Ten graf
https://www.trhknih.cz/kniha/9xlydy2w
Vpravo dole je taky zajímavej...
Nárůst jako prase v posledních pár letech..Proč? Jednou se tam prodá za 200 a ihned pak pětkrát za 10K.
Celý je to divný.
Zaregistrován
20. 7. 2010
Já jsem pár dílú po bráchovi podědil a přes Aukro prodal v režimu Kup teď v řádu stokorun.
Ale je fakt, že byly během dvou dnů prodané a všichni kupující se předem ubezpečovali jestli jde o první vydání. A byla to první vydání...
V životě by mě ale nenapadlo uvažovat o ceně v řádu tisíců Kč. V podstatě jsou to dost útlé publikace a zcela bez obrázků, kromě těch fantasmagorických map na vnitřní straně obálky...
Zaregistrován
4. 7. 2010
Celej život čtu (a nakupuju knihy) a až teď zjišťuju, že některý knihy (novější vydání) maj opravdu větší cenu (tisíce).
Narychlo jsem mrknul do knihovny a Rommelova kniha a Clausewitzova maj celkem pěknou cenu ( 2 a 4 K)...Přitom bych to ocenil tak na 300...Ale svoji knihovnu nerozprodávám, takže je to fuk.
Potter má asi hodně fanoušků, tak to kupujou, je to v módě..Jinak si nedovedu vysvětlit takovou prdu za takovou kravinu...
A to jsem kdysi nakupoval Orwella za 39 kč!
Zaregistrován
16. 9. 2022
Pochopte,ze to prvni vydani ma unikatni ilustrace a bylo vydano pouze 7000 vytisku. V druhem vydani uz ilustrace prevzali Anglicani a v tom je ta jedinecnost. To mate jako chybu tisku u bankovky nebo u znamky...
Zaregistrován
4. 7. 2010
Dej to do aukce a máš to vyřešený.
Zaregistrován
24. 11. 2018
Ono se to nezdá, ale tahle kniha má velmi vysokou cenu a vím to dlouho,protože jí taky mám, jdu se podívat, jestli je v lepším stavu než má Pavel ,-) Já bych jí ocenil tak -+11,000 Kč po odečtení poplatku ,myslím že 20.000Kč je značně přestřeleno,pochybuji že se to prodá 2krát víc než průměr.
A ten rozptyl je taky dost zarážející,jedině kdyby to byl salát..
Zaregistrován
20. 7. 2010
7000 výtisků není nijak zvlášť nízký náklad...
Ta originální česká obálka se navíc vyskytovala i u dvou dalších vydání.
Teprve od čtvrtého vydání byla nahrazena anglickou verzí... A srovnávat to s chybotiskem u bankovek či známek je úplně mimo mísu. Šlo prostě o "partyzánštinu" vydavatelství Albatros, kterou Angláni posléze zatrhli...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.