Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
28. 9. 2016
Silichrom plus pasty co kupuji auto-moto burzách a používají je na veterány motorky. Proto je znám dělal jsem si jednu motorku. Pastami pokud to neleštíš koutoučem ale jen tak lehce hadrem také neztratíš patinu. Jen vezmeš hrubé nečistoty.
Zaregistrován
8. 11. 2020
A čím čistit koženou část? Octem na hadříku? Helmu nechci rozebírat.. díky za rady🙂
Zaregistrován
17. 1. 2017
Zaregistrován
28. 9. 2016
Olivový olej? Nemám vyzkoušeno, ale myslím že to může fungovat. Kožené části rozhodně né chemicky. Ani ten ocet bych nepoužíval. Ten olivový olej musím někdy vyzkoušet. Pár helem jsem si čistil. Všechny co mám na svém webu a něco navíc.
Zaregistrován
27. 12. 2010
Kůži nejdříve pořádně namočit a pak nechat pomalu vysychat, ale nepřesušit. Pak ji namazat.
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Zaregistrován
8. 11. 2020
Gorila a dá se to dělat i ve složeném stavu?
Zaregistrován
27. 12. 2010
Zkus použít rozprašovač. Postříkat, přebytek vody na helmě otřít. Až se voda na kůži vsákne, tak to zopakovat. A tak dlouho, dokud nebudeš mít pocit, že je kůže vláčná.
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Zaregistrován
28. 9. 2016
Lepší je jí rozebrat, není na tom nic těžkého. Sundat nýty na kohoutu a ozdobný podbradník je uchycen jen těmi lvíčky na dvou packách.
Zaregistrován
28. 9. 2016
Tak ještě se nechají sehnat takové krásné kousky! Vycházkové čamarové sako a sako a kalhoty Rakousko-Uhersko.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.