Moderátoři: smith
Zaregistrován
23. 11. 2015
Čo je to? Povedal by som, že suvenír z tej chaty, ale načo tie očká..?
SkiWilliamTell, to je jasné..😋
-s-
Obrázky:
Zaregistrován
6. 1. 2013
Stani,
ano je to suvenýr z oblasti Orlických hor. Ty očka, no je to jednoduché, provlékala se tím barevné, někdy červeno- bílá, jindy i další barvy a nosilo se to u opasku kalhot, aby to každý viděl. Praktické to však pravda moc nebylo.😈
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
23. 11. 2015
Poslal som dva obrázky..🙄 🙄
-s-
Obrázky:
Zaregistrován
23. 11. 2015
Díky Altmanne. A z akého to teda je cca obdobia?
-s-
Zaregistrován
6. 1. 2013
:mrgreen:
...no, když to znám já, tak to ještě není starožitnost😆 Stálo to kolem 10 Kčs a je to poválečné ( tedy po 2. světové) rok 1960, to jsem byl kluk a platí to pro oba odznaky.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
23. 11. 2015
Nepredpokladal som, že je to moc staré.Len som nevedel, čo to je.Odznak je len jeden, to len mne nejako mrzlo načítavanie, tak som si myslel, že som poslal len líc a nakoniec som poslal 2x rub..😞
Vďaka noch ajn mal.
-s-
Zaregistrován
2. 5. 2013
Tomi a náhodou takú bronzovú plaketu z I. ČSR nevlastníš? Autorom bol kremnický rytec Jan Čejka. Nejaké historické fakty o nej viem. No niečo by som si potreboval ešte overiť. Je to jednostranné dielo a dosť veľké. Skoro ako tanier. Priemer má cca 195 mm a hmotnosť 660 gramov.
Obrázky:
Zaregistrován
23. 11. 2015
Neboli to závody v hode diskom? 😋
-s-
Zaregistrován
1. 6. 2010
Niekde som to uz videl...skusim popatrat. Pekna vecicka.
joeolahfamily@azet.sk
Zaregistrován
2. 5. 2013
Skús sa opýtať kolegov zberateľov z Košíc, či niekto podobnú plaketu nevlastní. Prípadne či nebola k nej nejaká krabica - etua alebo dekrét s menom. Existujú aj menšie takéto medaily o priemere 36 mm. Sú obojstranné. Averz má ten istý motív. Na reverze je motív lipových listov s nápisom ,, Umění nad silou vítězí".
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.