Moderátoři: smith
Zaregistrován
19. 4. 2014
Tak dnes to chcelo aj sekeru...Teplota vody 1,5 vzduch -2.
Obrázky:
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
23. 10. 2006
Brrrrrrrrr, toto by som nedal. 😂😂😂🙄😊
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
24. 3. 2010
m1234: No super. 😉 A kde sa to konkrétne kúpete? Na hento sekeru? To pretlačíš rukami.
Ináč, bacha na tie kryhy. Minulý rok sa mi tiež raz podarilo, že som sa musel prebíjať cez taký tenký ľad a naivne som si myslel, že tie ostré hrany sa vo vode zahladia, tak som ich odtláčal stehnami, bruchom...no, keď som vyliezol, bol som dorezaný jak zebra...😆
Zaregistrován
10. 3. 2009
Ale rúško má len jeden.🙄
Máte aspoň plavky? 😃
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
24. 3. 2010
Ideálna sánkovačka...😉
Obrázky:
Zaregistrován
24. 3. 2010
turtleoverhead napsal/a:
... téměř bez pohlavní 😉
Občas mám pocit, že sa chce prevrátiť naruby a zasunúť dovnútra...takže do vody muž, z vody skorej žena...😆
Zaregistrován
19. 4. 2014
sigur napsal/a:
m1234: No super. 😉 A kde sa to konkrétne kúpete? Na hento sekeru? To pretlačíš rukami.
Ináč, bacha na tie kryhy. Minulý rok sa mi tiež raz podarilo, že som sa musel prebíjať cez taký tenký ľad a naivne som si myslel, že tie ostré hrany sa vo vode zahladia, tak som ich odtláčal stehnami, bruchom...no, keď som vyliezol, bol som dorezaný jak zebra...😆
Tak klobuk dole ,vidim že nie som tu sam.My chodime na viac lokalit ,podla čistoty vody ,ale najviac na Vodnu nádrž Sĺňava.To tvoje miesto mi pride ako niektora z nadrži na Myjavsku.
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
24. 3. 2010
Áno, je nás tu zopár podobne postihnutých. 🙂
https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/kecarna-tlacharna_post_-583750#post583750
No, nebol si ďaleko, Myjava je od nás cca 20 km, ale patríme do Senicka. Je to priehrada Jablonica a má veľmi čistú vodu, lebo je na kopci a prítok má zo studničky. Preto k nám chodí stále viac a viac otužilcov z okolia.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.