Zaregistrován
12. 1. 2010
listopad: taky bych řekl že Domitianus.. měděnka na stříbrné minci ryzosti 80+% by měla jít odstranit snadno, třeba i citrónovkou, ale vzhledem k rozsahu a vzhledu si tou ryzostí vůbec nejsem jistý...
Zaregistrován
12. 1. 2010
Mithridates: přijde mi v pořádku, i když samozřejmě v téhle horší zachovalosti se nedá vyloučit ani lepší upravený litý padělek, ale jsou i vzácnější a dražší mince k padělání..
Jinak ošoupání patiny na okrajích a vyvýšených místech není nic zvláštního, zvlášť u umělé patiny.
Zaregistrován
12. 1. 2010
Samozřejmě, od člověka co napíše Private selling - no refund! bych nic nekoupil🙂
Zaregistrován
6. 11. 2008
dej čistit pro začátek pomaleji jen do chelatonu...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
14. 3. 2008
jo dík máte pravdu tak trochu jsem projel internet a podle tvaru pegase je to asi Domitian jako caesar.
Zaregistrován
28. 6. 2008
turtleoverhead napsal/a:
Nemusí to být šílenci, jejich továrny dobře prosperují a nejsou zvyklí prohrávat.
Kolikrát nemáš tušení proti komu přihazuješ.😉
..tak to máš vlastně pravdu. Sama mám jednoho známého, který je naprosto stejný, jak popisuješ. Mincím vůbec nerozumí, ale přihazuje za každou cenu, protože je prostě musí mít a neexistuje, aby v aukci prohrál. Takže když jsem viděla, za co všechno je ochoten dát i trojnásobek ceny (a to i v tisících), tak jsem šla do kolen...
Zaregistrován
23. 12. 2009
Korunko...neznam toho znameho nahodou? Jeho popis by odpovidal jednomu cloveku😃.
Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/
Zaregistrován
28. 6. 2008
..myslím, že to bude on 😆 😆 😆
Zaregistrován
28. 6. 2008
..tak zde je ten šrotík Tita... (prodejce jej prodával jako Vespasiana) tak trochu se stydím, že jsem dokázala vyhodit tolik peněz za minci v tomto stavu...
... jestli jsem jej určila dobře, mohla by to být ražba z let samovlády, jako augustus, což by mohlo být snad maličko utěšující?
(určení opět z internetu, prosím o kontrolu) Ric 125, ražba z období 1.ledna-30.června r.80.
Obrázky:
Zaregistrován
6. 11. 2008
pokus se ho trochu dopatinovat, aby lépe vynikl opis
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.