Zaregistrován
12. 1. 2010
Nejde o denar, ale o drachmu.. par veci mi tam nesedi, jde o nalez?
Zaregistrován
6. 5. 2008
Malo by sa jednať o toto: http://www.ma-shops.com/galnum/item.php5?id=1159 , bol to nález.
Zaregistrován
9. 7. 2011
Zdravím,
mohu poprosit zdejší odborníky přes Antiku o ocenění a určení těchto 3 mincí, popřípadě jestli by šla z fotek určit i originalita? Zde vkládám jen 2 fotky od každé, na mail pak mohu zaslat více fotek.
- mince průměr okolo 19,5 mm, váha 8,60 g
- mince průměr 14 mm, váha 2,89 g
- mince průměr 19 mm, váha 4,40 g
O další foto můžete požádat na mail PepeNumis@seznam.cz
Obrázky:
Zaregistrován
23. 10. 2006
Pripadá mi to ako odliatky a nie razba.?😞
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
10. 3. 2011
Ahoj, potreboval bych potvrdit zda jsem tu minci určil dobře. S cenou si nevím rady😞
Děkuji
Constantin Veliký 307-337 Follis
Obrázky:
Zaregistrován
12. 1. 2010
Pepe5: vse jsou moderni padelky, i kdyz odlitek je mozny jen u prostredni mince, cena = cena kovu.
Derrick: myslim si ze je to dobove falsum, zitra se jeste ozvu, kazdopadne zajimavy nalez
citronek: z techto fotek to na displayi starickeho notebooku nevylustim.. jaky je tam opis?
Zaregistrován
9. 7. 2011
Děkuji za odpověď.
Je nějáký způsob, jak takovéto padělky rozpoznat? (Tedy kromě získaných zkušeností).
Zaregistrován
12. 1. 2010
Bez zkusenosti to nepujde😉 Lisi se to na prvni pohled stylem (+ prvni mince ve zlate by byla extremne vzacna) a prostredni mince ani nebyla razena. Nicmene tohle nejsou zrovna nejlepsi padelky. Pro zacatek doporucuju porovnani s pravymi mincemi.
Zaregistrován
12. 1. 2010
A malem bych zapomnel, ta treti mince je nesmysl. Pokud vim, tato mince s timto aversem (Honorius, cisar Zapadorimske rise) nebyla v Constantinopoli (Vychodorimska rise, viz revers) razena.
Zaregistrován
9. 7. 2011
Děkuji za užitečné poznatky. Naštěstí mince nejsou moje, jen mi je jeden člověk nabízí. Teď aspoň vím, co mu říct.
Jinak v antických mincích se vyznám pramálo, tak se aspoň budu snažit nějáké nakoukat z aukčních katalog nebo ještě lépe přímo na aukcích.
Ještě jednou díky.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.