Zaregistrován
6. 11. 2013
Iancearegis: nie som obchodník a stanovovanie ceny mincí je mi, tak trochu, proti srsti...ale s istotou viem povedať, že zachovalosť Vašich mincí je podpriemerná a tým pádom sa cena bude pohybovať dosť nízko...
Navyše prvé dve mince sú veľmi bežné,... tretia - Crispus - je už menej bežná - škoda za ten stav...
"všetko, čo k životu skutočne potrebujem vedieť, som sa naučil v materskej škôlke" Robert Fulghum
Zaregistrován
5. 3. 2011
Ďakujem pekne za názor,nejde o moje mince,sú kamarátove,poprosil ma o ich ocenenie,ja zbieram uhorsko a rakúsko-uhorsko a zaujíma ma európske medailérstvo ale hlavne kremnická produkcia od renesancie po začiatok 20.storočia> drkelt napsal/a:
Iancearegis: nie som obchodník a stanovovanie ceny mincí je mi, tak trochu, proti srsti...ale s istotou viem povedať, že zachovalosť Vašich mincí je podpriemerná a tým pádom sa cena bude pohybovať dosť nízko...
Navyše prvé dve mince sú veľmi bežné,... tretia - Crispus - je už menej bežná - škoda za ten stav...
Zaregistrován
30. 1. 2017
Zdravím,
moc prosím o určení následující mince. Prošel jsem několik knih a katalogů na webu a nic. Jedná se minci o průměru 18 mm a nezvyklé šířce cca 3,5 mm. Na jedné straně hlava císaře a na druhé orel. Viz. obrázek.
Za případné určení srdečně děkuji.
Obrázky:
Zaregistrován
26. 8. 2012
Provinční Probus,Alexandrie
Zaregistrován
23. 12. 2009
Billon tetradrachma
Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/
Zaregistrován
27. 10. 2020
Dobrý den, prosím o, a děkuji za upřesnění co je to za minci? Denár - Antonius Pius, nebo jiný (Arménský?) panovník ...
Opis: ???? onius avg armeniacus / ?? ETAS AVGTR P XX COS III
Obrázky:
Zaregistrován
3. 7. 2015
Denár Marcus Aurelius
M ANTONINVS AVG ARMENIACVS
PIETAS AVG TR P XX COS III
Ref.: RIC 148
Ostatně soudím že EU musí být zničena.
Zaregistrován
21. 12. 2014
Mitom007, můžete mi prosím napsat na email B.tupy@seznam.cz.Díky,chci se na něco zeptat.
Zaregistrován
4. 9. 2012
Ahoj, dával jsem ji do perských mincí, ale je tam bez reakce, proto zkouším tady: Isdigardes I. nebo Peróz? nebo ještě někdo jiný? Děkuji za názory.
Obrázky:
Zaregistrován
26. 8. 2012
Jde o drachmu Péróze I.(459-484)
Značka mincovny/legenda(na reversu zcela vpravo)nezřetelná.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.