Zaregistrován
17. 8. 2010
Zadne zarucovani se podle me uz nepouziva. Staci poslat vyplnenou prihlasku - ta se (nejspis) projedna a pak uz jen zaplatit prispevek...
Zaregistrován
23. 12. 2009
Tedy, rady CNS jsem opustit vicemene jiz, kdyz jsem nezaplatil slozenku s clenskyma poplatkama, ktera mi prisla jako Vanocni darek.
Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/
Zaregistrován
12. 2. 2011
koukal jsem na to , akorat trosku nerozumim co a jak mam vyplnit v tom kmenovym liste ???
ctu to tu a nektere nazory jdou kazdy jinou stranou
Tak jak je to tedy Presne ?????
jeden rika tak a druhy rika jinak
dekuji
a jeste jestli mi nekdo muze vysvetlit podstatu tohoto clenstvi ??
pis te klidne na muj email , dekuji predem za pripadne odpovedi 🙂 🙂
Zaregistrován
12. 2. 2011
jak rika kolega babulik , ohledne ksč 😉 🙂 😃
Zaregistrován
30. 3. 2008
a čemu tam nerozumíš?
jméno, přímení, telefon, sběratelský obor, jazykové dovednosti ... mně to příjde celkem srozumitelný 🙂
Zaregistrován
6. 7. 2009
Za to ze zaplatite kazdy rok clensky prispevek se muzete zucastnit vsech akci co porada CNS pro sve cleny (at uz ustredi nebo jednotlive pobocky) a to napriklad: aukce, prednasky, komentovane vystavy, muzete vyuzivat clenskou knihovnu atd. Dale dostavate zdarma ctvrtletnik Numismaticke listy ktery vydava CNS ve spolupraci s Nar.muzeem.
Zaregistrován
12. 2. 2011
pro Šenfiho ___ ja bych rad sem tam zasel , ale jak jsem psal na zacatku jsem casove vitižen, rad poctu par knizek a katalogu a atd. , a sem tam bych rad zajel koouknout na ČNS aukce a popř. blesi trh mezi sberatele , financi neni moc ,takze na tyhle akce bych zajel vicemene abych neco novyho dozvedel a taky videl naživo nejake kousku na ktere asi nikdy mit nebudu :-(
vi nekde brouzdate po svete po nejakych aukcich apod..?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.