Zaregistrován
17. 8. 2010
mike-p74: Po internetu tezko. Tam si max. stahnes formulare, ty vyplnis a posles na prislusnou pobocku. Pak uz staci jen cekat. Kdyz to bude trvat moc dlouho tak bych tam pak zavolal...ale vzhledem k tomu, ze od tebe budou chtit clensky prispevek by se mohli ozvat docela brzo:)...
Zaregistrován
12. 2. 2011
tak ted nevim mam si vybrat ?? :-) mischel13 vs xjert01 ???? tak ted nevim ???
Zaregistrován
2. 11. 2008
Ze mě si neber příklad, já dával ty dvě přihlášky p.Holnovi, že je předá p.Bajerovi a nic se nestalo.👿
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
9. 3. 2010
malý kvíz: čo je jednoduchšie? Stať sa napríklad americkým prezidentom, alebo členom ČNS?
Zaregistrován
2. 11. 2008
já spíš tím prezidentem banánové republiky
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
17. 8. 2010
Nijak bych to nekomplikoval a drzel se instrukci na strance CNS (http://www.numismatici.cz/cs/article/4/Prihlaska-jak-se-stat-clenem-CNS) - to jest: "O členství v České numismatické společnosti můžete zažádat pomocí webového formuláře (pro centrální evidenci člena). Závazná je písemná forma přihlášky, kterou lze stáhnout ve formátu pdf zde. Vytištěnou a vyplněnou přihlášku spolu s vytištěným a vyplněným kmenovým listem člena (ve formátu xls zde) zašlete na adresu pobočky, jejíž členem se chcete stát, ve vyjímečném případě na kontaktní adresu ústředí: Česká numismatická společnost, Arménská 1372/10, 110 00 Praha 10".
Zaregistrován
12. 2. 2011
jo jo tohle jsem procital , do toho pujdu , jeste musim sehnat nekoho kdo mi to vytiskne a uz to bude, Dekuji
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.