Moderátoři: smith
Zaregistrován
7. 10. 2006
Paul: souhlas, nechápu, jak někdo může propagovat ty dětské hračky. Je vidět, že nikdy nedrželi v ruce pořádný "klacek"🙂
Zaregistrován
4. 5. 2012
Tak poto o level vyssie a aj dizajn🙂
https://www.lovecpokladu.cz/eshop/produkt/detektor-kovu-minelab-equinox-600-plus
Zaregistrován
4. 7. 2010
kacuro ještě je tam ta odlehčená verze Deus Orx..pro začátečníka by množství funkcí u Deusu mohl bejt problém. Ale s Orxem nemám zkušenost.
Měl jsem i Corteze (teda mám, ale už v důchodu leží někde) jako ty kdysi. Jestli si teda pamatuju dobře, že jsi ho měl, to je tak 10 let zpět. nebo jsi ho doporučoval, nevím.
S lovcempokladu mám obecně problém, jednou jsem tam reklamoval a byla to hrůza, podruhý mi tvrdili, že zlomená loketka je způsovená špatnym zacházením a nikdy to ještě neviděli (haha, lež)..
Zaregistrován
7. 10. 2006
Ne, měl jsem vždy jen XP a před tím jsem se pár měsíců trápil také s nějakou tou sranda-hračkou za cca 10T, než jsem prozřel.
Zaregistrován
4. 5. 2012
=Paul]
kacuro ještě je tam ta odlehčená verze Deus Orx..pro začátečníka by množství funkcí u Deusu mohl bejt problém. Ale s Orxem nemám zkušenost.
to je dolezita informacia pre zaciatocnika !
Lebo Deus aj Equinox je tazko nastavitelny detektor....a zaciatocnici alebo menej technicky vzdatni, su z tych masi zufali....potom kopu uplne vsetko....
ja byt panou, tak nech si kupi https://www.lovecpokladu.cz/eshop/produkt/detektor-kovu-lp-zero-23-1194
je to zlata stredna cesta!!! nic s nim nemoze pokazit ! a ak vas to chyti, tak potom do zlozitejsich a drahsich masin🙂
Zaregistrován
27. 4. 2015
Nepotřebuju nic studovat.Praxe je praxe
Zaregistrován
27. 4. 2015
Paul napsal/a:
Tři detektory v jednom! Ne za 50 tisíc, ne za 30 tisíc..Ale za 11 tisíc. No to není možné! Ale je to tak Horste!
Tři v jednom! 😁
A koukej na ten krásný červený disajn!
😁 😁 jo tak to sedí
Zaregistrován
9. 8. 2012
XP ORX pořídíš do 20 tisíc, na nastavení je jednoduchý, lehoučký a zvládne ho i začátečník. Deus bych začátečníkovi nedoporučoval, znám i letité hledače, kteří to pro složitější nastavení nezvládli.
Zaregistrován
4. 5. 2012
kato napsal/a:
Kato neklam.....ziadnu prax nemas s tym detektorom....
Nepotřebuju nic studovat.Praxe je praxe
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.