To je hádam prvý krát, čo sme v nejakej aukcii nakúpili všetko zberatelia z tohto fora :-) Btw, acme, dakujeme za odkaz, ja osobne by som si to určite nevšimol a potom by už mohlo byť neskoro :-)

Neviete náhodou niekto (Dracek, pepechamik - z diskusie sa mi zdá že máte info priamo z "kuchyne"), či budú v novom katalógu uvedené aj presné počty vydaných kusov bankoviek v jednotlivých sériach u ČR a SR 1993 - 20010)? Napríklad: 20 Sk 1993 séria "A" 00000001 - XXXXYYYY a podobne.

Když už tu padnul tenhle dotaz, chtěl bych se zeptat jestli tam nebude něco nového k 5/1919 (jasnější rozlišení, co tisknul Haase a co Liberec), a k 50/1919 (nízké a vysoké série moc široký pojem; navíc tam mám i takový kacířský názor, jestli čísla sérií nebyly snad přímo "malované" a ne číslované číslovačem).
Btw - rozšířené informace o 20 Kč/1926 (co jsou tu zmíněny na fóru) v katalogu budou, kontaktoval mě v tomto směru přímo pan Holna (který se o toto dosti zajímal a zapůjčil mi k dispozici spoustu zkoumaného materiálu) ;-)

5K/1919 rozlišena nebude(zatím prý nikdo s jistotou neví jak) a na 50K/1919 jsem se nedíval(ale asi beze změn)...
ČR a SR bude asi jen základní přehled, ale počty blíže tuším ne(nedíval jsem se na to přímo, jen tím koncem prolistoval...)
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

nie som zberatelom bankoviek ani minci, chcem sa pre informaciu spytat ohladne katalogu Bajera - ten je urceny len na bankovky CSR, SS, CaM? Su tam uvedene i mince, pripadne viete aspon cenu predosleho alebo i starsieho vydania?
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.