Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
maros

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2014

#42531 4. 9. 2020, 11:46
tak tomu nerozumim, nejprve nadavas ze podnikatele kradou a ted je hajis protoze je nekdo vydiral?. Clovece ja ziju na zapade cech v prihranici, tady je to divoky, kdyz jsem si kdysi pohraval s myslenkou vybudovani klubu a kulturniho centra, jeste nez jsem neco zacal pocitat a planovat, uz za mnou byl rus ze jim budu potrebovat zaplatit za ochranu. Tady frci vietnam, rusko, Babis, italie, pres rozvadov a okoli se dejou takovy veci, a i ten nejmensi starosta a statkar tady znaji nekoho kdo zna nekoho, ale to jsou vsechno boomeri kteri v tom maji prsty, milenialu uz se to tolik netyka, proto se tady ted vsechno meni. Nerekl jsem ze mam kolem sebe podstivce, zrovna nedavno mi stavar, velka stavebni firma( taky boomer) se pta, budu ti delat vodovodni sachtu, na fakturu nebo bez?!... A nedavno jsem taky pohledaval nekoho kdo mi udela vlastni sound a ozvuci pro jednu firmu promovideo, oslovil jsem dost firem i freelanceru vesmes vsechno omladina, nikdo se na tohle nezeptal. Jasne ze tady podnikatele kradou, jak rikam, poslednich pulstoleti se to tady obcan ucil jako normalni beznou soucast zivota. Ale rikat ze kradou vsichni a hlavne maly zivnostnici to je proste humus, neb se me to dotyka a vim ze to neni pravda. To jsou keci co papouskujes po babisovi, tady si s barbarem poplacas po rameni a vis kde se tak uspesne ojebava? prave ve stavebnictvi, mam 3 kamarady kteri maji stavebni firmu a vsichni mi pekne vysvetlili jak se to musi s materialem, odpisama, uskladnenim atp.... A to rozhodne nejsou maly zivnostnici.

:shock: 🙄 🙄 🙄
a nad tými tagmi a čo je za nimi sa rozumný človek aspoň zamyslí, netreba to čítať- nič nové tam už nebude

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#42532 4. 9. 2020, 12:22

komár - ke slovu boomer...termín či frázi okboomer nemám rád, je arogantní..

Pro ostatní co tento novotvar ještě neznaj.

https://cs.wikipedia.org/wiki/OK_Boomer

Něco jako zde probíranej termín "Češko" 😁

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#42533 4. 9. 2020, 12:28

https://www.denik.cz/ze_sveta/cesko-investice-tchaj-wan-20200903.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_req_id=74KbbJjDaHo-202009041027&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

ale ale, to by byla krása. Že by jedna cesta Vystrčila přinesla víc peněz, než tisíc cest a děkovaček od Zemana, servilní lezení do prdele a ponižování se u Číny? 😁

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#42534 4. 9. 2020, 12:37
Ale rikat ze kradou vsichni a hlavne maly zivnostnici to je proste humus, neb se me to dotyka a vim ze to neni pravda. Nikde nikdo nepsal že všichni a že se tě to dotýká tak to je mi opravdu upřímně líto :-) mam 3 kamarady kteri maji stavebni firmu a vsichni mi pekne vysvetlili jak se to musi s materialem, odpisama, uskladnenim atp.... A to rozhodne nejsou maly zivnostnici. ...

S tim souhlasim

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#42535 4. 9. 2020, 12:42

Paul napsal/a:

komár - ke slovu boomer...termín či frázi okboomer nemám rád, je arogantní..

Pro ostatní co tento novotvar ještě neznaj.

https://cs.wikipedia.org/wiki/OK_Boomer

Něco jako zde probíranej termín "Češko" 😁

Paule, ja nenapsal ok boomer, boomer je oznaceni generace o ktere jsem mluvil. Nebyl zamer zesmesnit kohokoli

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#42536 4. 9. 2020, 12:44

Jo však v pohodě.

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#42537 4. 9. 2020, 12:44

XDD 😋

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#42538 4. 9. 2020, 12:50
A prečo.🙂 Je to Tvoj kamarát? RNDr. Karol Ondriaš, DrSc. ( 30. marec 1952; Žitavany, okres Nitra) je bývalým poslancom Národnej rady Slovenskej republiky.* Tak mi to vychádza, že áno..😉 ...

Určite nie je moj kamarát ani známy, ja som rodák od Lucenca hoci do polovice 14teho storočia nejaké kosti sú aj v Nitre pochované...
Stani pokial má fundovany pohľad mi je jedno či je čierny, alebo biely...

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#42539 4. 9. 2020, 13:21
tak už druhý krát s tebou súhlasím😉 a dneska už bez irónie

:twisted:

Třeba nebudeš úplně ztracený případ :-D

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#42540 4. 9. 2020, 19:00

Poznám pieseň, Mená lodí stratených... 👍😊

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.