Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#42591 5. 9. 2020, 21:33

https://www.youtube.com/watch?v=4FQZwce_NuM Ten kluk to zase vystihnul :-) Zajimalo by me jestli ho taky plati Soros :-D

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#42592 5. 9. 2020, 21:35
Grofiku, zajimalo by me jestli takove informace povazujes za bernou minci?

Neviem ktoré konkrétne máš na mysli Otravnykomar?

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#42593 5. 9. 2020, 21:36

Ten tvuj prispevek od Nicolas Bonnal

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#42594 5. 9. 2020, 21:37

akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#42595 5. 9. 2020, 21:39

To co tam vložil Grofik je trochu sranda, hodně vážné, mně se to líbí. OK asi ne. Každý jsme jiné. S tím Jelcinem, kde se nechalo pár lidí zblbnout tak z toho vzešli tři mrtví, kterým Jelcin udělil hned Hrdinu

Četl jsem zajímavé hodnocení Ruských carů. Mezi super nejhorší se řadí Chruščov a Jelci. Meźi ty. kteří něco udělali rozhodně patří Alexandr II. III. Je to pochopitelně možno hodnotit i jinak, ale s Chruščovem souhlasím, byl to opravdu zlý, hloupí mužík.

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#42596 5. 9. 2020, 21:45

Bonnal lže. Je doslova psáno, že "Evropa se už dvakrát spojila proti Rusku - v letech 1812 a 1941".
V roce 1812 byla situace složitá. V podstatě každý válčil s každým, průběžně uzavíral příměří, mír a rozpoutával další válku a tažení. Jedna válka střídala druhou a občas se prolínaly.
V roce 1812 byla ukončena jedna z mnoha rusko-tureckých válek, byla ukončena anglo-ruská válka (kterou vyhlásilo roku 1807 Rusko, které tou dobou bylo spojencem Francie, když přitom nedlouho předtím, u Slavkova, dostala ruská armáda i s rakouskou od Frantíků na prdel). Ale to nebránilo tomu, že Francouzi se dali na pochod na východ (se spojenci), ale Rusko nebylo opuštěno, spojenci Ruska byli Angličané a Švédové. Sice přesně nevím, jak se to spojenectví projevilo v praxi, ale je jasné, že to nebyla "celá Evropa proti Rusku".

A o roce 1941 se asi nemá smysl bavit. Angličané (Britové) se na tažení do Ruska nikdy nijak nepodíleli a většina ostatní Evropy byla pod "ochranou" Říše a jednotky z okupovaných zemí nebyly zase až tak významné, byť teda major Terazky tých bolševikov hnal... No a tam kde Hitler mohl získat skutečně dobrou pomoc, protože se zkušenostmi a opravdovou tohou po pomstě, tam na to sral, protože se přece nebude spojovat s podlidmi.

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#42597 5. 9. 2020, 21:52
Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#42598 5. 9. 2020, 21:54

jednotky z okupovaných zemí nebyly zase až tak významné

Ještě hůř, globálně naprosto bezcenné. Z Evropy se do SS přihlásilo řádově pár desítek tisíc chlapů..Což je v milionovejch armádách bezpředmětný. (Španělé, Francouzi, Belgičani, Norové atd.)..

Slováci, Italové, MaĎaři, Rumuni..se hodili jen na hlídání nedůležitejch úseků a i to nezvládali.. Víc utíkali, než bojovali.

Finové, jedinej Evropskej spojenec Německa, kterej mohl opravdu postavit do pole ultrakvalitní jednotky...Ti si jen vzali zpět co bylo jejich, trochu postoupili navíc a zůstali pasivní.

No a Větší část Evropy bojovala proti Hitlerovi i v době, kdy Rusko Hitlera podporovalo materiálem..

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#42599 5. 9. 2020, 21:59

Paule:
Bylo to zhruba 600 000 vojáků. U Stalingradu to pravda bylo Maďarsko a Rumunsko. Oni zase tak zbabělí nebyly, ale neměli protitankové zbraně. Máte pravdu, že jistě nebyli až tak důležití, ale já to uváděl jen do počtu tak jako ve Velké armádě byl např. sbor knížete "S" tak tak nějak nebojechtivý. Já to beru zde trochu jinak, řekněme politicky, Vy po bojové přípravě a to máte pravdu. Tankové, letecké a dělostřelecké jednotky měli Němci pevně v rukou. Dík za příspěvek.

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#42600 5. 9. 2020, 22:00
Stani byl jsem naozaj vinař, ale již nemohu, nejsem prepitý, nemoc mi to nedovolí. Upřesňuji, halušky milují na všechny způsoby, jen s bryndzou nikolive. Máte tam kopu dalších moc dobrých věcí. Ještě k smrti nesnáším Průtahovu Borovičku. Když jsme jeli později na cvičení do lesa, mohl jsem cvičit jen tam, kde rostly smrky a dubina.

Ja najradšej cvičím v borovicovom lese...😋
Určite nie. Lebo necvičím vôbec.
-s-

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.