Já zde nejsem moderátor, a moderátory zde litují Ale doufám, že si s Vámi poradí. Mohu se však i mýlit a stanete se zde vůdcem, někoho takového potřebujeme, vůdce, to se Vám líbí. Jinak doufám, že maminka Vás již nebije, ono to stejně myslela dobře, ale nějak se ji to nezdařilo.😎
Ladislavaliev@atlas.cz

elsky napsal/a:
Ten ban na IP by mohl zabrat. Pokud je za nějakým providerem, jeho adresa se překládá a na to on nemá vliv. Pokud má veřejnou IP, má nejspíš jen jednu..
Pokud máš dynamickou IP, nejde tě blokovat. Nebo stačí používat IP switcher.
Kdysi dávno jsem tak obcházel omezený stahování vázaný na IP.

Je to možný, nikdy jsem to nezkoušel. Myslel jsem, že veřejná placená= pevná. A pokud veřejnou nemám a dynamicky si IP pomocí DHCP přiděluju u mě doma za mým routerem, tak se na routeru a pak ještě u providera NATem překládá na jednu společnou.
Ale asi je to komplikovanější..

Slova Andreje Babiše: " Seniory si nekupuji. Nevím proč tady vzniká závist"
Konec citátu.
Já Ti na to Andreji odpovím.
Senioři mají vyřešeno za 40 let práce bydlení. Vlastní byty nebo domy, nemají už na ně hypotéky a byli v životě nuceni umět selsky počítat. Buď na něco mám a nebo nemám. A vím do čeho se můžu pustit a na co bych už nedosáhl a dostal se do problémů.
Nejezdí v autě za milion, 2, nebo 3 a stačí jim vozítko kolem 300.000,-.
Vaří většinou doma a nedělají ze sebe hogo fogo s obědem v šantánu za pětikilo pro jednoho, neutrácejí nehorázné částky za vstupenky na divadelní pičoviny, neprodrbávají peníze v hracích automatech, nežerou drogy, nenosí přes rameno kabelky z Pařížské za 80.000,- a nepotřebují si kupovat k životu nepotřebné kraviny. Proto mají vybavené domácnosti a neposere je ani to, že se posere pračka a nebo lednička.
Mnozí dnešní třicátníci jim toto závidí a za 5 let práce by chtěli mít sakum pikum všechno, být bez půjček, hypoték, lísingů a žít si na vysoké noze jako třeba Rotschild. A jsou mezi něma i takové lemry, kteří o práci ještě kvůli svému nezájmu nezavadili a mnozí jsou navíc zhnilí jak vandráci v červenci.
A to je tak Andreji všechno kolem té závisti.
Ale že by těm důchodcům někdo z nich záviděl 40 let práce, tak to už neuslyšíš.
Bylo mě včera na blití z těch blbých otázek, která Ti včera ve Zprávách na TV NOVA dával ten černoch, co to moderuje.
K mojí spokojenosti sis s ním dobře vytřel řit, kolem důchodců.
Andreji s pozdravem "Ser na ty jejich blbé kecy.
Tak to mi poslal kamarád, také důchodce, nevím já to nesledoval. Auto mám hodně drahé, vilu za hodně peněz k tomu zahradu se zahradníkem(/ v té vile žije v přízemí, jeho paní je kuchařka) Jezdím do Thajska, létám do Dubaje, párkrát jsem byl v Indii a mám další plány, jen co se svět uklidní. Jo a hrozně lžu😋
Ladislavaliev@atlas.cz

a nepotřebují si kupovat k životu nepotřebné kraviny.
No..Hrnce za 50 tisíc, matrace za 20 tisíc..😁
JInak hloupá paušalizace, že vlastně důchodci jsou ta elita a třicátníci hovada. Žádná nenávist prosti důchodcům za těch pár tisíc neexistuje (vyjma jednotek případů). Je tu nenávist k Burešovi, kterej si důchodce kupuje a dál navyšuje dluh..Kupuje si dlchodce za peníze další generace.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.