ramires okey
A NATO dalších 60..počítá se vše.
Co Čína nebo Rusko? Čína by "pomohla", prej už Tvrdík zase nabízel..Jenže to ať si strčej do žlutejch řití zpět..Šunty předražený.
A o těch Ruskejch jsem četl, že maj tendenci samovznícení😃
Ono se v krizi krásně ukázalo, že orientace na soudruhy (Zemanova) byla obří chybou.

ferovyobchodnik@seznam.cz

Jojo, řešíme koho odvolat nebo zastřelit, ale koho na jejich místo jsem se zde nedočetl, jen hodně nenávisti a zloby. Covin se nedá řešit jako ekonomika, má své jiné zákonnosti. Měl by to být tak, že Prymula vydává odborné pokyny a lid v zámku i podzámčí je plní. Ale to nefunguje. Možná si ani neuvědomujete, ale chováte se jako bolševici.🙄
Ladislavaliev@atlas.cz

Paul napsal/a:
ramires okey
A NATO dalších 60..počítá se vše.
Co Čína nebo Rusko? Čína by "pomohla", prej už Tvrdík zase nabízel..Jenže to ať si strčej do žlutejch řití zpět..Šunty předražený.
A o těch Ruskejch jsem četl, že maj tendenci samovznícení😃
Ono se v krizi krásně ukázalo, že orientace na soudruhy (Zemanova) byla obří chybou.
Mimochodem Čína covin porazila, je to země již čistá, je dobré to vždy napsat kompletně a komplexně.
Ladislavaliev@atlas.cz

Omg
ferovyobchodnik@seznam.cz

Takže bys ho ve funkci nechal? On porušil svoje vlastní nařízení. On má jít příkladem. Nebyla jiná možnost než rezignace

Paul napsal/a:
https://www.idnes.cz/zpravy/nato/nato-ventilator-pomoc-covid-koronavirus.A201023_161402_zpr_nato_inc
palec nahoru za toto..
A pošlou k nim také personál?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.