Kámoš dostal jízdu s Ferrari.. Totál zklamání..taky si představoval jak bude jezdit jako pán, zatím jel pidi kousek po okruhu totál rozlítanym autem.
Já kdysi dostal střelby, z asi 15 legendárních zbraní..Vše rychle rychle, zbraně vykloktaný jako prase, neustále zasekávání.
Je to tvrdej byznys.

Kotnicky mu vadi ale valet se po spocenym 120kg typkovi ho rajcuje... Barbare v tobe drima neco skryteho :-P Hele on s tebou nemuze bojovat, jednak by ti mohl neco udelat a byl by z toho problem, a nedej boze aby si pri takovem venkovskem skotaceni neco udelal on. :-) Ale jo, preju ti to, pak nam poreferuj jaky to bylo, jestli dost kluzky :-P
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Paul napsal/a:
Kámoš dostal jízdu s Ferrari.. Totál zklamání..taky si představoval jak bude jezdit jako pán, zatím jel pidi kousek po okruhu totál rozlítanym autem.
Já kdysi dostal střelby, z asi 15 legendárních zbraní..Vše rychle rychle, zbraně vykloktaný jako prase, neustále zasekávání.
Je to tvrdej byznys.
To je jasné, že jde o prachy.. V GB jsem měl - mám taky kamaráda ze Slovenska s Bytče. Koupil si game s legendarnim golfistou a sešlo se jich tam spousty, nebo chytání kaprů s Andym Marym, což bylo podobné,ale jinak pohoda, jak jsem psal o tom to je..
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

Paul napsal/a:
Jo, to může bejt velká paráda.
Jo paráda to bola, bol to súkromný let len pre moju rodinu a keďže nakoniec letel nie majiteľ, ale taký v pohode týpek, ktorý si vzal 6 miestny kôš, tak ešte leteli dedkovci grátis. Som im ráno o 6,00 volal, že nech vstávajé a rýchlo sa obliekajú, že do pol hoďky letia. Dedko ledva chodí o paličke (ale starý moc nie je), ale vtedy ju ani moc nepotreboval. 😃

Mám kamoša, ktorý tvrdí, že v každom chlapovi drieme bukvica, len ju treba prebudiť. Ako napr. ten maďarský homo-fobo EUposlanec...😆
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.