ferovyobchodnik@seznam.cz

To je zajímavý téma. Koukáme s detma na starého dobrého krtečka kde je mužský genital běžně zobrazovany a líbí se mi to protože tam chybí ta prudernost, pokrytectví které by ho nutné zakryvalo. Prostě máme pero a holky čičinu a tak to je. Ale že by to mělo být ústřední téma dětského filmu si nemyslím že je v pořádku. Spíš naopak. Kdo to sakra mohl vymyslet, to bych čekal v díle jako southpark.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Aby jsme nesledoval tak dlouho až nás covid vysleduje první. Chraň bůh, ne že bych ti to přál. Mám stejný názor.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Jsem se podíval na ukázku a přijde mi to jako totální kravina. Navíc dost mizerná po výtvarné stránce.

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/seniori-nad-80-let-se-maji-k-ockovani-registrovat-na-internetu-odbornici-to-kritizuji-40347045. Tohle nevymysli ani monty python
akolita@seznam.cz

=Pavel_II
jsi dobrej že jsi se podíval asi se ze studijních důvodu podívám podobné jako na veresovou. 😁
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.