Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#46781 1. 2. 2021, 21:09

Barbare, kdyby je verejnost nekontrolovala kdo by to delal? Na jednu stranu ttady brecite ze je tady 30 let bordel jak v zumpe a ted by jste kapitanum te zumpy dali moc si delat co chteji za zavrenyma dverma? Ver mi ze to nechces, jak tady nekdo zminil,. Babis se zemanem by si vzali hypoteku z ciny, podepsali bianko sek na republiku a trada do haje a nas by tady prejmenovali na pchjong cechiang a prohlasili kolonii XDDD

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#46782 1. 2. 2021, 21:17

https://byznys.ihned.cz/c1-66876260-armada-z-redditu-se-pustila-do-trhu-s-drahymi-kovy-chce-potopit-banky-hodnota-stribra-se-vysplhala-na-osmilete-maximum
Jsem zvědavý co z toho bude, dokázali lowcost akcie malé firmy koordinovane za pár hodin vytáhnou ze 4usd na 300usd. Už se je pokouší orgány nějak omezit ale bude to ještě psina.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#46783 1. 2. 2021, 21:23
Barbare, kdyby je verejnost nekontrolovala kdo by to delal? Na jednu stranu ttady brecite ze je tady 30 let bordel jak v zumpe a ted by jste kapitanum te zumpy dali moc si delat co chteji za zavrenyma dverma? Ver mi ze to nechces, jak tady nekdo zminil,. Babis se zemanem by si vzali hypoteku z ciny, podepsali bianko sek na republiku a trada do haje a nas by tady prejmenovali na pchjong cechiang a prohlasili kolonii XDDD

Hele zřejmě si nepochopil a taháš to do extrému, všechno má svou mez..
Rozmazávat každou hloupost je taky na hovno a nepřispívá to ničemu akurát to zhoršuje. Cenzura určitých informací za určitých podmínek ve vyjimečném stavu by rozhodně zemi neuškodila..Mimochodem tu politickou žumpu si děláme sami, že jsme neustále mediálně ovlivňování a z ničím nejsme spokojeni..

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#46784 1. 2. 2021, 22:00
https://byznys.ihned.cz/c1-66876260-armada-z-redditu-se-pustila-do-trhu-s-drahymi-kovy-chce-potopit-banky-hodnota-stribra-se-vysplhala-na-osmilete-maximum Jsem zvědavý co z toho bude, dokázali lowcost akcie malé firmy koordinovane za pár hodin vytáhnou ze 4usd na 300usd. Už se je pokouší orgány nějak omezit ale bude to ještě psina.

Stříbro, to je sranda. Akcie firem - buď v úpadku, není tolik peněz nemáš... A trh se vrací. Buď klidný

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#46785 1. 2. 2021, 22:30
Hele zřejmě si nepochopil a taháš to do extrému, všechno má svou mez.. Rozmazávat každou hloupost je taky na hovno a nepřispívá to ničemu akurát to zhoršuje. Cenzura určitých informací za určitých podmínek ve vyjimečném stavu by rozhodně zemi neuškodila..Mimochodem tu politickou žumpu si děláme sami, že jsme neustále mediálně ovlivňování a z ničím nejsme spokojeni..

Cenzuru jak říkáš, nebo spíš kroceni bulváru by mela byt také věc obyvatelstva, nedávno jsem zaznamenal trestní oznámení na novinky a pár dalších od několika lékařů, kvůli vyhrocenym titulkům, nepravdivim informacím a poplasnym zprávám. Což vítám jako pozitivní. Neb ten bulvár lecos už fakt přeháněl viz zprávy o krematoriu atp. Ale proč by to měl mít politik?! Představ si babis, vždyť s kámošem kellnerem vlastní 2/3 informačních zdrojů a médií, už tak je dost že mají tu možnost informace ovlivňovat a ovlivňují. Ještě aby byla legální cenzura. Já tě jako chápu ale brzo by jsi byl v nouzové stavu pomalu v diktature a ty by jsi se pak horko těžko zbavoval. Lidi jako potřebuji leadery, nejsem najivka ale taky je potřeba ty leadery kontrolovat.

akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#46786 1. 2. 2021, 22:34
Stříbro, to je sranda. Akcie firem - buď v úpadku, není tolik peněz nemáš... A trh se vrací. Buď klidný

no myslím že v komodytach by mohli pěkně zvyrit vody, však je to bordel, musk tweetne bitcoin a btc se vyhoupne o 7k? To jsou hrozně nebezpečný a divoký vody.

akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#46787 1. 2. 2021, 23:05
Cenzuru jak říkáš, nebo spíš kroceni bulváru by mela byt také věc obyvatelstva, nedávno jsem zaznamenal trestní oznámení na novinky a pár dalších od několika lékařů, kvůli vyhrocenym titulkům, nepravdivim informacím a poplasnym zprávám. Což vítám jako pozitivní. Neb ten bulvár lecos už fakt přeháněl viz zprávy o krematoriu atp. Ale proč by to měl mít politik?! Představ si babis, vždyť s kámošem kellnerem vlastní 2/3 informačních zdrojů a médií, už tak je dost že mají tu možnost informace ovlivňovat a ovlivňují. Ještě aby byla legální cenzura. Já tě jako chápu ale brzo by jsi byl v nouzové stavu pomalu v diktature a ty by jsi se pak horko těžko zbavoval. Lidi jako potřebuji leadery, nejsem najivka ale taky je potřeba ty leadery kontrolovat.

Jenže to je ta chyba, že politik, či hrstka politiku ovládá média.
Média by měla být pod státní kontrolou.. A pokud je někdo ovládá jako např Babiš, určitě by měla být pod dohledem , jak jsem psal zejména v nastávající situaci. Mimochodem diktát v naší malé zemi a uprostřed Evropy, to je další extrém nemyslíš.. 🙂
Kontrola jako kontrola, ale v posledních letech se to vymyká rozumu. Novináři zachazeji daleko a neštití se ničeho. Politici na místo pořádné a rozumné práce, si jen hlídaj zadky a hazej špínu jeden na druhého a to díky neúměrneho vlivu ovlivněné společnosti s kterým manimpuluji právě mediální vlivy.. Všechno má své,znáš to pořekadlo jak se do lesa volá.. Nebo vlak by měl jet tak rychle, aby motýli mohli létat, tam i zpět.. Jednoduše, pokud se my budeme chovat jako kok.ti, politici se budou chovat stejně a samozřejmě to platí naopak..

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#46788 2. 2. 2021, 00:13
To dnešním mladým moderním lidem nevysvětlíš. Všechno platí mobilem či kartou . Bez mobilu se nejdou ani vysrat 😁

Tak jistě. Musí dát fotku výtvoru na sociální sítě!

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#46789 2. 2. 2021, 00:17

Lékař: "Chcete vakcínu?" Angličan: "Ne."Lékař: "Ale gentlemani se očkují."Angličan: "No tak jo."

Lékař: "Chcete vakcínu?" Němec: "Ne."Lékař: "Je to rozkaz!"Němec: "V tom případě ano."

Lékař: "Chcete vakcínu?" Skot: "Ne."Lékař: "Je to zadarmo!"Skot: "V tom případě bych si vzal dvě!"

Lékař: "Chcete vakcínu?" Američan: "Ne."Lékař: "Ale váš soused ji má."Američan: "Fakt? Tak jo."

Lékař: "Chcete vakcínu?" Rus: "Ne."Lékař: "Ale působí to jako vodka...!"Rus "Davaj vsjo!"

Lékař: "Chcete vakcínu?" Francouz: "Ne."Lékař: "Ale gentlemani se očkují..."Francouz: "No a?" Lékař: "Je to rozkaz!"Francouz: "Na to kašlu." Lékař: "Ale váš soused ji má!" Francouz: "Co je mi potom?" Lékař: "Počkejte, vy jste Francouz, že jo? Tak to na ni vlastně nemáte nárok." Francouz: "Jak, nemám nárok? Koukněte mi ji píchnout!"

Lékař: "Chcete vakcínu?" Čech: "Ne. A nemusíte se namáhat, i když s tím Anglánem, Němčourem, Amíkem a ostatníma to bylo fakt dobrý, slyšel jsem ty vaše frky."Lékař (šeptá): "Víte já jim píchnul ruskou vakcínu. Ale mám tu ještě jednu americkou, je jen pro lékaře, vlastně bych vám ji vůbec neměl nabízet, je to dokonce trestný. Ta tedy není zadarmo jako ta ruská, stojí 900 Kč..."Čech (vytahuje z peněženky 1000 Kč a šeptá): "Tady máte, pane doktore. To je v pořádku."

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#46790 2. 2. 2021, 06:29

Hodně slabej soudek 🤔😁

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.