Dřív jsem nevěděl, jak je zabíjet, často si zničil výmalbu rozplácnutím. Pak jsem vynalezl systém - stačí pet lahev a dole trochu vody. Hrdlem přiložíš na mola a on ihned spadne dolu, zatřesu flaškou = KO. Dosáhnu i na strop bez židle..
Vychytávka jak od Ládi Hrušky
Paul napsal/a:
Dřív jsem nevěděl, jak je zabíjet, často si zničil výmalbu rozplácnutím. Pak jsem vynalezl systém - stačí pet lahev a dole trochu vody. Hrdlem přiložíš na mola a on ihned spadne dolu, zatřesu flaškou = KO. Dosáhnu i na strop bez židle..
Vychytávka jak od Ládi Hrušky
Ale tí moji nesedia. Furt lietajú. To zničíš len búrlivým potleskom. Tak niekedy Anča behá okolo TV a radostne tlieska. Zbytočne..🙄
V lete sa objavia ďalší, oni len sedia na stene a keď ho tam skolíš, máš neočistiteľný fľak. Vyzerajú ako také malé rogalá. Vyplašíš ho, hneď si sadne.
A znova a znova a.. zas.
U mňa by si bez stoličky asi nepochodil. Strop min 3m. Ak máš tak 190 a dlhé ruky, tak možno áno.😉
Tú fľašku vyskúšam.
-s-
Handry nám to nežere. Teraz to vyzerá, že mi ich tu lieta 500+... Nie je to tak.
Lety sú sporadické. Len som si všimol, že sa zas akosi zobudili.
Tak som myslel, že jar...😋 Možno preto, že sa viac kúri. Nebudem vám to prekladať..
A sú aj mole potravinové..😉
-s-
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.