Zaregistrován
23. 11. 2015
Plus ďalších cca 300000 odberateľov.
Bohemian rhapsody= Bohemia/ Slovakia energy.
U nás to zbalili asi pred 2-3 dňami, tých cca 300 K odberateľov, ktorí sa nechali ojemilovať.
Náš pán minister hospodárstva ich nazvali špekulantami a šuflikantami.
Keď to dáva, tak sláva,
keď sa to posere, tak hybáááááj od toho, nech sa stará kto chce..😋 😋
Bohemia energy..😁 😁
-s-
Zaregistrován
23. 11. 2015
A čo tak otvoriť úplne novú KT a tú starú používať na dohľadávanie, niečo ako archív.
-s-
Zaregistrován
27. 9. 2015
;) 😃 . ...chtěli jste levnější energie....hledali jste .......a prdlajz ......jo miluju to .....
Zaregistrován
11. 2. 2016
Das si to do ramecku a az budes mit deti tak si je vezmes na klin, sundas fotku a zacnes, Jo to ja kdyz byl jeste mladej a ferovej ......😈 nezapomen si vedle zaramovat vypis z minuleho roku aby to melo kontext
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
25. 11. 2016
no u mě to asi moc parády neudělá, sice mám všechno na elektřinu, ale moc jsem si je neužil.... beztak jde naštěstí o pár šušňů😃
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zaregistrován
25. 11. 2016
Zaregistrován
11. 2. 2016
Dneska me sousedka vyplasila, zacali vrtat sloupky na plot a pribehla ze nam asi navrtali plyn, ze to mame na hranici pozemku. Hned chaos, telefonovani, jen porusena chranicka, volam firme co mi to delali, sousedka zdivocele hulaka aby to bylo slyset ze ji zaplati prostoj firmy co dela plot a ze to maji jen 60cm hluboko. Prijel frajer, otevrel obe skrine a povida, vidite?! Cerna trubka s dratem, bez chranicky, bily pisek, tvuj plynovod, zluta trubka, zluta chranicka, zadny drat, v dire: zluta trubka zluta chranicka vas plynovod, kdo ze komu bude co platit :-D utuzovani sousedskych vztahu hned ze startu :-D
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.