Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#42871 11. 9. 2020, 15:49
Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#42872 11. 9. 2020, 16:10
Fiha, to co se tu zase děje?! Ta kecarna je čím dál toxictejsi 🙈

Je zajímavé že nesprostější, nejvulgárnější a nejagresivnější příspěvky jsou tu tradičně od skalních zastánců tzv.liberální demokracie 😃

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#42873 11. 9. 2020, 16:21

Paule,
já osobně si myslím, že seniory opravdu nejde hodnotit jako jistou tlupu. Již jen to dělení na seniory. Jsme hlavně lidé, starší, mladší a mladí. Každý senior má dítě, to dítě má zase dítě a to dítě může mít zase dítě> Je to jedna generace.
Právě to rozčlenění lidí je ta zásadní chyba. Já jsem již několikráte napsal, že lidičky mám rád a to ve většině, například i zde! Víte, dnes se nikdo ani zde nechce považovat za seniory a je to správné. Jsme fakt LIDÉ.
Jako příklad Paula, Barbara, ale i dalších, právě Vás si vážím, neb máte rád to co já, tedy historii a je mi celkem jedno, kolik let Vám je, hlavní je, že Vám pracuje hlava!

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
pavelgregor

Moderátor

Zaregistrován:
23. 6. 2007

#42874 11. 9. 2020, 17:08

Chlapi, jako to vypadá na veletrhu Sběratel? Má tam smysl jezdit? Jak to vypadá se zahraničníma prodejcema?

Profilový obrázek
ferko f

Uživatel

Zaregistrován:
16. 9. 2016

#42875 11. 9. 2020, 18:36
Je zajímavé že nesprostější, nejvulgárnější a nejagresivnější příspěvky jsou tu tradičně od skalních zastánců tzv.liberální demokracie 😃

Uz musim reagovat na tieto blaboly, chcenia silou-mocou svojich oponentov zaskatulkovat aby som si podporil vlastnu pravdu.... . urva, pani uz j. bte na to! (vulgarizmy nutne, t.j. povolene)
Tuna nieco clovek napise a hned sa najde jeden yntelygent co ma vytiahnuty z rukavu protiargument, zvrtnite temu na zahradkarstvo, tam nebude tolko NENAVISTI 🙄
Teda mam mail na centrume a tam ked citam tie reakcie na akukolvek temu: zumpa, ale to co tu v poslednych dnoch citam je snad este o 7 poschodi nizsie 😲 Vazne maju odbornici vo svojich fachoch potrebu nutne sa tu prezentovat bud aroganciou alebo nenavistou?

Momentalne len drobná korektura na neslušné slová.
Rada do buducna: nabudúce zmažem bez vysvetlenia pane!!!
Žumpu si robíte sami a nakoľko veb je prístupný na čítanie aj pre najmladších nemám inú možnosť...

pohladnice mesta Komárno: http://komarno-pohladnice.blogspot.com
email: komarno.pohladnice@gmail.com

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#42876 11. 9. 2020, 19:21

ferko f
Máte zcela pravdu, ale co s tím. Jistě, lze zde prásknout dveřmi, ale to je to, co já osobně nechci. Je zde více lidí, kterých si vážím. Jak ale řešit lidskou blbost spojenou s nenávisti nevím........😋

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#42877 11. 9. 2020, 20:57
Paule, já osobně si myslím, že seniory opravdu nejde hodnotit jako jistou tlupu. Již jen to dělení na seniory. Jsme hlavně lidé, starší, mladší a mladí. Každý senior má dítě, to dítě má zase dítě a to dítě může mít zase dítě> Je to jedna generace. Právě to rozčlenění lidí je ta zásadní chyba. Já jsem již několikráte napsal, že lidičky mám rád a to ve většině, například i zde! Víte, dnes se nikdo ani zde nechce považovat za seniory a je to správné. Jsme fakt LIDÉ. Jako příklad Paula, Barbara, ale i dalších, právě Vás si vážím, neb máte rád to co já, tedy historii a je mi celkem jedno, kolik let Vám je, hlavní je, že Vám pracuje hlava!

A napadlo te ze treba ta tvoje rouskova 5tisicovka muze tu mezigeneracni propast prizivovat? Neb mladi jim nezavidi tech 5tis ale jsou nastvany ze se nechaji kupovat za statni penize ktere jak jsi sam napsal moc nepotrebuji kdyz jsou tak dobre situovany. A tim se ve vlade drzi tenhle mafiansky gauner ktereho tam mladi lide proste nechteji?! Novotny to rekl dobre, kdyby zeman a babis zaklepali backorama, zemi by se ulevilo. Ale kde podnikatele konci, podniky zacinaji propoustet, krachovat a teprve pomalu zacinaji byt videt dopady karanteny tam nic. Ja bych pral duchodcum klidne 10k+ mesicne, kdyz na to bude, proc ne?! Ten previt Babis ani neprisel k moravcovi na pokec s Bartosem protoze vedel ze by ho tam rozcupoval, on to mozna umi s cizimy penezi, ne se slovy, tak mu to urcite Prchal zakazal. Jinak mi mrzi ze tohle tady je tvuj jediny kontakt s lidma, neb je to tady casto dost smutny pohled. 🙄

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#42878 11. 9. 2020, 21:06

Ale to preci neni pravda, ze se tady par jedincu vyhradi proti necemu, neni duvod je k nekomu random priradit a zaskatulkovat tak ve sve hlave vsechny, co ty vis koho voli action77 a jestli vubec voli... Ja bych se na takove joudy uplne vybodnul, frustrace prejde(snad). Navic tyhle jedinci jsou pritomni ve vsech nazorovych proudech, virach, stranach. Lidi je mnoho a na troubu narazis vsude. To tak proste je.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#42879 11. 9. 2020, 21:47

Otravnykomar

Mně to nenapadlo, já to vím zcela přesně, to je to nasrání se v rodinách zvaných Česko. Proto já tomu stále říkám "Pohřebné"

Já jsem zde jednotící element. I když jsem se až tak nevyjadřoval kladně k pohřebnému, jsem zde téměř jako autor nápadu. Upřimně? J8 jsem říkal, někde to tam je již psané, prostě všichni bychom mohli obětovat 10% z čistého platu pro vlast. Myslím, že nejvíce by řvali bohatí- viz např. diskuze v senátu či mezi politiky. Pro důchodce je 10% zhruba 1000KČ, Pro některé to však jsou velké peníze. Já vím, jako nápad to je blbost, ale drtivá většina důchodců těch 5000 přesune k mladým. Nevěříte- věřte!
Mně je to fakt zcela jedno, netočím se kolem peněz a je mi to zcela u hrdele, ale já z penze nežiji, to si neumím opravdu představit a těch staříků a babiček, kterým se sejde zhruba 23 000 tak těch mi je trochu líto.

No, ale co tato kočička, je nutno si ji představit bez toho kroje.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#42880 11. 9. 2020, 22:57

Znova jsem si to zde pročetl, je to opravdu hnus co se nám zde podařilo shromáždit,
za politikou se skrývá závist a nenávist, myslím, si, že zde ten človíček nás odhalil, jsme všichni stejní, ale každý se domnívá, že je lepší než ten druhý, ale není, nikdo z nás není lepší....lituji!

Ladislavaliev@atlas.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.