Zaregistrován
17. 1. 2010
O "bankovke" 75 TK sa tam nepíše nič.
A mimochom, trochu kultúrneho správania v príspevkoch by nezaškodilo😕
Zaregistrován
24. 2. 2009
Pro někoho je asi opravdu škoda " ztatit slova ". Už kdysi jsem si říkal, že tady přestanu přispívat, ale neudělal jsem to ! Ale asi to zvážím. a jen tak mezi náma , toto je forum pro všechny, kdo má zájem diskutovat a ne jen pro VYVOLENÉ.
Zaregistrován
9. 11. 2006
Ja nevim kdo byl jake knihy o bonech autor, vy hnupe.. (a ani me to nijak zvlast nezajima) Proste na mne od teto chvile nereagujte.. Je vam to uz konecne jasne???
elle34 (zavináč) upcmail.cz
Zaregistrován
24. 2. 2009
Běžte si, prosím, své komplexy řešit jinde. Děkuji
Zaregistrován
2. 11. 2008
elle napsal/a:
Nějak jsem si nevšim, že bych se ptal na názor nějakýho Trávy nebo dokonce mischela13 (od člověka, kterej je zde již léta znám jako notorický lhář). :-))
Nenuť mě tady prozrazovat jméno toho člověka, který mě tady neprávem napadl s tím lhářem!
Ale ptal jsi se na bankovku v hodnotě 75TK, která neexistuje, proto jsem odpověděl a nešťoural se v tom dále!🙄
Ale že by se Brouk Pytlík spletl, tomu se mi nechce věřit?😁
To jsi se tady před časem navážel do jiného moderátora, který tě utřel, jak spocené okno. NUMPSZI je náhodou takový moderátor, který sem i přispívá a jen maže příspěvky! Ale co čekat od moderátora, který sem chodí jak do houslí a jen kritizuje práci jiných moderátorů a rozeštvává ostatní!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
17. 1. 2010
Elle, odporúčal by som Vám navštíviť lekára. Odborná pomoc by Vám isto prospela 🙂
Zaregistrován
2. 11. 2008
To jsi trochu popletl, spíš VYHULENÉ. To je přesná ukázka moderátora, kvůli kterým odsud odcházejí lidé pryč. Tento je tady nejspíš za zásluhy.....
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
9. 11. 2006
Kristepane.. dalsi blb.. Ja psal 71,5, ale v ty rychlosti psani 1 a "," se ta 1ka proste ztratila - mozna jsem jen stisknul spatnou klavesu.
elle34 (zavináč) upcmail.cz
Zaregistrován
17. 1. 2010
Pri práci sa skoncentrujte, aby ste neplácal na fóre nezmyselné otázky za čo sa musíte vzápätí ospravedlňovat.
Zaregistrován
30. 3. 2008
Elle, ještě jeden vulgarismus a dávám echo Zdeňkovi. Tyhle moresy si provozuj ve filatelii, u nás na to nejsme zvědaví !!!
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.