Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
Zaregistrován
3. 11. 2013
Zdravim, neviem ci som v spravnej rubrike, ale tu je mensi nahlad mojej zbierky KuK Feldpost.
90% **, zbytok *. Zbavujem sa KuK Feldpost, Levanty a Bosny a Hercegoviny, kedze sa zameriavam na klasiku a novinove znamky. Ak ma niekto zaujem, uvitam ponuky. Celkovy katalog tejto zbierky je cca. 12.000€.
Obrázky:
Zaregistrován
3. 11. 2013
Dalsie obrazky poslem zaujemcovi mailom. Ak mate nieco zaujimave na vymenu z klasiky, novinovych alebo telegrafnych znamok, rad uvitam skeny.
Zaregistrován
19. 4. 2014
Zaregistrován
3. 11. 2013
Ked mam stanovit cenu, tak by bola 2.500-3.000€. Ale rad vymenim...
Zaregistrován
22. 10. 2010
prodavate to jako celek, nebo i rozprodej? mozna bych mel zajem o nejake veci z Bosny
Zaregistrován
12. 6. 2012
Kupodivu jsem nenašel jiné vhodné téma na Feldpost, ale našel jsem v jedné aukci takovýto ne zrovna běžný dopis (a zůstává neprodán). Sice se moc nevyznám v těch polních poštách, ale tato bude asi málo obvyklá, když to popisují takto:
1914, decembar 1. MILITARPOSTAMT / LOŽNICA izuzetno redak okvirni žig austrijske vojne pošte u Srbiji u ljubičastoj boji na preporučenom trobojnom pismu odgovarajuće 55 h frankature - redovno izd. za Bosnu, upućenom za Zenicu.
(A pro horší srozumitelnost ještě po anglicku: 1914, December 1. MILITARPOSTAMT/LOZNICA extremely rare Austrian military post office in Serbia boxed cancel in violet on registered three-color letter appropriate 55 h franking - regular issue for Bosnia, sent to Zenica.)
"Pouhých" 120 € za to chtějí. Je to adekvátní cena? Známky jsou krapet zrzaté, ale štemply vzorové.
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Že 2 centové Ortspostmarken existují s dvojitým přetiskem, to bych věděl (z 18 možných jich mám 15, soutisk ovšem žádný), ale že existují i dvijíté 3 centové přetisky, na to jsem přišel až minulý týden. Katalog neuvádí a je fakt, že nejsou tak moc "od sebe" a tudíž atraktivní.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.