Zaregistrován
20. 8. 2007
Archy - líbí - moc hezká ražba
Zaregistrován
10. 6. 2006
Ďakujem, teším sa. Pred nejakým časom som tu prezentoval svätoladislavský z jedného portálu, neodolal som a kúpil som ho. Celkom zaujímavá minca ak si spomínate, na konci titulatúry na averze je dvojbodka, čo nie je bežné. Navyše veľmi pekná patina.
Obrázky:
Zaregistrován
15. 7. 2007
nooo tak ten je samozrejme take velmi vydareny, pekne.
k patine se nevyjadruji, Ty mas minci v ruce, posoudis to lepe nez z fotky (coz neni naznak kritiky fotek, takovych fotek by tu mohlo byt vic). ale at uz jakkoliv, to bych v takovem pripade asi neresil. takova pekna stredoveka mince proste potesi.
Zaregistrován
25. 4. 2007
veľmi pekný kus do zbierky, gratulujem. Saracen na značke má pekne vyvinutý nosík😃
Zaregistrován
10. 6. 2006
Zdá sa mi že je na tomto saracénovi niečo divné?
Obrázky:
Zaregistrován
15. 7. 2007
jako by pismo nebylo puncovane, ale ryte. ovsem je to jen dojem.
Zaregistrován
10. 6. 2006
Veľmi plastické, však?😉 Ale to na mysli nemám... Je tam jedna maličká drobnosť navyše a neviem či mám dobré oči, alebo sa mi to len zdá.
Zaregistrován
17. 9. 2009
mne sa zda byt ok, trochu cudny je spodok kriza inak som si nevsimol nic
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Bodka v opise.
Zaregistrován
10. 6. 2006
Sigur, čakal som na teba a nesklamal som sa.😉 Je tam tá bodka, alebo sa mi to len zdá? Pripadá mi reálna a na žiadnom inom denári som ju nevidel. Trochu sa týmto minciam venujem, toto je prvý krát čo som tento útvar v opise zaregistroval. To neznamená že je to rarita, možno ich je viac, ale ja som ich nevidel. Sigur, výborné oko a postreh. Už by si konečne so svojimi vedomosťami mal začať publikovať nejaké postrehy, máš ich naozaj mnoho, máš toho napozeraného dosť a si triezvy.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.