Zaregistrován
17. 9. 2009
Pre velky zaujem pridavam fotky robene pod dennym svetlom.
Obrázky:
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.
Zaregistrován
15. 7. 2007
je to velmi pekne. i zde je pekne videt, jak material koroduje pod povrchem pri drobnem naruseni ochranne vrstvy a ta se pak oddeluje. je to dalsi pekny zaznamenany pripad.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Navrhujem, aby ho Stredo doručil mne, ja to spolu s mojimi pošlem po svokre factorrymu a factorry to donesie Oliverovi...stará dobrá "Akce kulový blesk" 😃
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
17. 9. 2009
dohodnute🙂 zvysok asi mailom nech to tu nespamujeme. PS spolu s tymto falzom som zahnal dalsie dve marie, mozno maju rovnaky povod. Kuknem sa na ne mozno su to falza bez narusenej povrchovej vrstvy, teda zdali sa mi trochu divne...
Zaregistrován
24. 3. 2010
https://www.youtube.com/watch?v=Y30QGkLtaK4 😆
Stredo, veď ich odfoť a daj sem, nech sa pozrieme...
Zaregistrován
17. 9. 2009
som v praci a hned po tom cestujem najskor pondelok vecer🙂
Zaregistrován
15. 7. 2007
Stredo napsal/a:
...spolu s tymto falzom som zahnal dalsie dve marie, mozno maju rovnaky povod. Kuknem sa na ne mozno su to falza bez narusenej povrchovej vrstvy, teda zdali sa mi trochu divne...
a mate je? a mohla bych je videt?😁 😁 😁
ty nas napinas vic, nez baba na prvnim rande😃
ukaz v pondeli, budeme se tesit. urcite se samymi napinavymi mincemi jenom hemzis...
Zaregistrován
17. 9. 2009
no ok tak to teda stihnem este dnes po obede cca 13 30, ale mozno su to len normalne skarede Marie, to ze by to mohlo byt falzum mi hovori len to ze prisli spolu s touto a jedna z nich sa mi zdala byt divna ale analyzoval som ju asi 10s ved uvidite
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.