Moderátoři: smith
Zaregistrován
10. 6. 2006
Nie je...😉 Neviem kde si takúto múdrosť počul a kto robil prieskum na túto tému, naozaj by ma to zaujímalo. 😈
Zaregistrován
24. 3. 2010
Omyl, práveže niektoré grind core kapely sa venovali v textoch, odkazoch, grafikách a bookletoch tejto téme (Nasum, Garbage Disposal, Brainbleed)...
No a "priemerný" typ metalistu? 🙄 Ver mi, že Gaussova krivka spoľahlivo funguje aj v metale. 😉
Zaregistrován
3. 12. 2011
Můj bývalý spolužák byl opilý dost často. Řekl bych, že měl dobrý náběh stát se alkoholikem a přitom miloval operu a především vážnou hudbu. A stejně tak miloval i metal! Spojení milovníka opery nebo vážné hudby a metalu v jednom člověku není zas tak vzácné, jak by se mohlo zdát. I výše to někdo psal, že měl kámoše metalistu a zároveň milovníka opery.
Dobrým příkladem je taky skupina Qeen, která hlavně na prvních albech propojovala operu a rock.
Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4
Zaregistrován
21. 11. 2011
MrSeth: Ja nemyslel obecne metal, ja myslel jen ten uplne extremni (kamarad metalista tomu rika blici metal podle zvuku🙂 Ja si sem tam normalni taky poslechnu, i kdyz ne casto.
Prirovnal bych to ke zminovanemu tetovani - spousta lidi ho ma a je to fajn, ale kdyz si typek potetuje pindika a zarazi si do nej pet hrebu (zpravidla kvuli tomu, ze uz jinde nema misto), je ... zvlastni🙂 A tak se mi trochu jevi i tyhlety druhy metalu.
Zaregistrován
3. 5. 2011
Ten prieskum neviem ci sa robil,ale hlasili to v radiu-FUN RADIO.Ako ja to neriesim,kto ma ake IQ atd....nie kazdy je pijan...CO sa tyka skinheads..pocuvaju uplne iny typ metalu.To je zmes hardcore,punk atd s textami im blizkymi.To je uplne rozlisna vec.Chode na koncert kde su nackovia a kde su ludia ktorí su na klasik metal koncerte.Je to velky rozdiel.
K ytm tetovaniam.Nie kazdy ho ma.Da sa povedat ze ked niekto vidi piercing alebo tetovanie je to metalista.Nie je to praviidlo.Ja nemam ani dlhe vlasy,ani kratke,ziadne tetovanie,ziaden piercing.Uvediem priklad..niekto vidi cloveka ktory ma dredy a uz je fetak atd..Nie je to pravidlom.JA poznam vela ludi o ktorych by ste vobec nepovedali ze pocuvaju prasaciny :-)
SERGE- co zbieras?comu sa venujes?Na lysej hore som uz bol na bajku od nas z Klokoočova.Isiel som cez biely kríž.
Zaregistrován
9. 2. 2008
U nás doma je to taky jak psal Serge- v polici jsou desky s operama a hlavně houslové věci a jsou napřeskáčku s Ironama a Saxon. Teď tam přibylo dvoualbum Red Hotů a Bach. Prostě mišmaš.😃
Zaregistrován
9. 3. 2010
No ... ja som trochu googlil a našiel som, že zakladateľom tohoto štýlu bola kapela BIČ BOŽÍ
http://www.youtube.com/watch?v=oVN6x_ey1z0
Zaregistrován
21. 11. 2011
Ja kdysi hrozne dlouho myslel, ze Bic Bozi je parodie na Beach Boys, neb jsem ji znal jen podle jmena. Spletl jsem se🙂
Zaregistrován
3. 12. 2011
MrSeth napsal/a:
Ten prieskum neviem ci sa robil,ale hlasili to v radiu-FUN RADIO.
SERGE- co zbieras?comu sa venujes?Na lysej hore som uz bol na bajku od nas z Klokoočova.Isiel som cez biely kríž.
Já jsem zase slyšel, že obecně mají vyšší IQ milovníci sci-fi, ale oficiální podklady k tomu taky nemám.
MrSeth - já obdivuji a sbírám výtvarné umění, čili obrazy.
Na Lysou z Klokočova a zpět, to je tak 30 až 50 km, podle toho, jestli se jde s Vrchu Predmier, z dědiny anebo z Rieček, dobrý výkon.
Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4
Zaregistrován
6. 11. 2010
Serge: S tou science fiction a vyšším IQ to tak skutečně nejspíš bude. Obecně je totiž známo, že lidé s velice nadprůměrnou inteligencí jsou často také introverti, což je dáno tím (a projevuje se to především v mladém školním věku), že si moc nerozumí se svým "průměrným" okolím, nejsou chápáni, případně bývají ve škole šikanováni (jedničkáři), důsledkem čehož pak bývá útěk do svého světa sci-fi nebo fantasy.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.