Moderátoři: smith

Archypov

Moderátor

Zaregistrován
10. 6. 2006

#341 - 11. 7. 2012, 19:36
Tovi ja mam VS technicka unoverzita vo zvolene...Takze ta hudba mozog nevymeta.A zevraj ludia ktorí pčuvaju metal,maju vyššie IQ :-D Ale neviem ci to je pravda.Ale vela sa stretavam s ludmi,ktorí su metalisti a venuju sa zberatelstvu,prevazne 2.svetova vojna.U nas organizuju dokonca metal festy policajti :-D

Nie je...😉 Neviem kde si takúto múdrosť počul a kto robil prieskum na túto tému, naozaj by ma to zaujímalo. 😈

___

Uživatel

Zaregistrován
24. 3. 2010

#342 - 11. 7. 2012, 19:48
Koukam, ze jste nepochopili, ze si delam srandu a berete to nejak osobne (doufam, ze jsem se netrefil s popisem?🙂. I kdyz si myslim, ze muzika, kterou poslouchame, dost ukazuje, jaci jsme. Clovek, ktery zachranuje destne pralesy, pravdepodobne nebude poslouchat takovou muziku. Ozrala v hospode zase s velkou pravdepodobnosti nebude poslouchat Bacha. Celkem by me zajimalo, jaky je "prumerny" typ cloveka, ktery posloucha tento.... hrdelni zpev🙂

Omyl, práveže niektoré grind core kapely sa venovali v textoch, odkazoch, grafikách a bookletoch tejto téme (Nasum, Garbage Disposal, Brainbleed)...

No a "priemerný" typ metalistu? 🙄 Ver mi, že Gaussova krivka spoľahlivo funguje aj v metale. 😉

Serge Nubret

Uživatel

Zaregistrován
3. 12. 2011

#343 - 11. 7. 2012, 20:00
Koukam, ze jste nepochopili, ze si delam srandu a berete to nejak osobne (doufam, ze jsem se netrefil s popisem?🙂. I kdyz si myslim, ze muzika, kterou poslouchame, dost ukazuje, jaci jsme. Clovek, ktery zachranuje destne pralesy, pravdepodobne nebude poslouchat takovou muziku. Ozrala v hospode zase s velkou pravdepodobnosti nebude poslouchat Bacha. Celkem by me zajimalo, jaky je "prumerny" typ cloveka, ktery posloucha tento.... hrdelni zpev🙂

Můj bývalý spolužák byl opilý dost často. Řekl bych, že měl dobrý náběh stát se alkoholikem a přitom miloval operu a především vážnou hudbu. A stejně tak miloval i metal! Spojení milovníka opery nebo vážné hudby a metalu v jednom člověku není zas tak vzácné, jak by se mohlo zdát. I výše to někdo psal, že měl kámoše metalistu a zároveň milovníka opery.
Dobrým příkladem je taky skupina Qeen, která hlavně na prvních albech propojovala operu a rock.

Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4

Tovy

Uživatel

Zaregistrován
21. 11. 2011

#344 - 11. 7. 2012, 20:07

MrSeth: Ja nemyslel obecne metal, ja myslel jen ten uplne extremni (kamarad metalista tomu rika blici metal podle zvuku🙂 Ja si sem tam normalni taky poslechnu, i kdyz ne casto.

Prirovnal bych to ke zminovanemu tetovani - spousta lidi ho ma a je to fajn, ale kdyz si typek potetuje pindika a zarazi si do nej pet hrebu (zpravidla kvuli tomu, ze uz jinde nema misto), je ... zvlastni🙂 A tak se mi trochu jevi i tyhlety druhy metalu.

MrSeth

Uživatel

Zaregistrován
3. 5. 2011

#345 - 11. 7. 2012, 20:24

Ten prieskum neviem ci sa robil,ale hlasili to v radiu-FUN RADIO.Ako ja to neriesim,kto ma ake IQ atd....nie kazdy je pijan...CO sa tyka skinheads..pocuvaju uplne iny typ metalu.To je zmes hardcore,punk atd s textami im blizkymi.To je uplne rozlisna vec.Chode na koncert kde su nackovia a kde su ludia ktorí su na klasik metal koncerte.Je to velky rozdiel.
K ytm tetovaniam.Nie kazdy ho ma.Da sa povedat ze ked niekto vidi piercing alebo tetovanie je to metalista.Nie je to praviidlo.Ja nemam ani dlhe vlasy,ani kratke,ziadne tetovanie,ziaden piercing.Uvediem priklad..niekto vidi cloveka ktory ma dredy a uz je fetak atd..Nie je to pravidlom.JA poznam vela ludi o ktorych by ste vobec nepovedali ze pocuvaju prasaciny :-)
SERGE- co zbieras?comu sa venujes?Na lysej hore som uz bol na bajku od nas z Klokoočova.Isiel som cez biely kríž.

pavlinka

Moderátor

Zaregistrován
9. 2. 2008

#346 - 11. 7. 2012, 20:54

U nás doma je to taky jak psal Serge- v polici jsou desky s operama a hlavně houslové věci a jsou napřeskáčku s Ironama a Saxon. Teď tam přibylo dvoualbum Red Hotů a Bach. Prostě mišmaš.😃

Brett

Uživatel

Zaregistrován
9. 3. 2010

#347 - 11. 7. 2012, 21:00
Serge,ono death metal je druh hudobneho stylu- staci si dat do googlu DEATH -a vyhodi ti kapelu,ktora bola toho zakladatelom.Ako su kade-ake zvesti okolo toho,kto bol zakladatel,ale DEATH je toho podla mna vynalezca.Takze ano,texty su zvycajne o smrti,vojna,okultizmus atd...co moze byt aj iny zaner,ale black a death a grind...to musis usami rozpoznat co je :-) Slovensky Lunatic gods su dobrou kapelu,sa mi vidi ze aj cimbal pouzivaju.Inak taka kapela kde je dost melodie na gajdach,mandolina,flauta atd ELUVEITIE. CO sa tyka toho odkazu co si dal,no je dobra kapela,ma nejake to meno. TAkže byvas pod Lysou horou,alebo SMRK? lebo neviem ktora hora je vyssia.

No ... ja som trochu googlil a našiel som, že zakladateľom tohoto štýlu bola kapela BIČ BOŽÍ
http://www.youtube.com/watch?v=oVN6x_ey1z0

Tovy

Uživatel

Zaregistrován
21. 11. 2011

#348 - 11. 7. 2012, 21:03

Ja kdysi hrozne dlouho myslel, ze Bic Bozi je parodie na Beach Boys, neb jsem ji znal jen podle jmena. Spletl jsem se🙂

Serge Nubret

Uživatel

Zaregistrován
3. 12. 2011

#349 - 11. 7. 2012, 21:42

MrSeth napsal/a:

Ten prieskum neviem ci sa robil,ale hlasili to v radiu-FUN RADIO.

SERGE- co zbieras?comu sa venujes?Na lysej hore som uz bol na bajku od nas z Klokoočova.Isiel som cez biely kríž.

Já jsem zase slyšel, že obecně mají vyšší IQ milovníci sci-fi, ale oficiální podklady k tomu taky nemám.
MrSeth - já obdivuji a sbírám výtvarné umění, čili obrazy.
Na Lysou z Klokočova a zpět, to je tak 30 až 50 km, podle toho, jestli se jde s Vrchu Predmier, z dědiny anebo z Rieček, dobrý výkon.

Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4

Hurley

Uživatel

Zaregistrován
6. 11. 2010

#350 - 11. 7. 2012, 21:51

Serge: S tou science fiction a vyšším IQ to tak skutečně nejspíš bude. Obecně je totiž známo, že lidé s velice nadprůměrnou inteligencí jsou často také introverti, což je dáno tím (a projevuje se to především v mladém školním věku), že si moc nerozumí se svým "průměrným" okolím, nejsou chápáni, případně bývají ve škole šikanováni (jedničkáři), důsledkem čehož pak bývá útěk do svého světa sci-fi nebo fantasy.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.