Zaregistrován
30. 9. 2010
chcel by som poprosit o urcenie znacky. vdaka.
Obrázky:
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
12. 6. 2012
C-A - Košice
Zaregistrován
25. 3. 2009
Poprosol by som o pomoc s priradím značiek k mincovniam(prišiel som o Pohla) ide o mince ako pri predchádzajúcom príspevku Huszár 710 ďakujem 😉
Obrázky:
Zaregistrován
23. 6. 2007
Mrkni sem :
http://www.cnspg.cz/databaze/mincmistri.php
Nad sloupek poznámka si zadej slovo pohl a nad sloupek Značka slovo písm. a zmáčkni Enter.
Pokud je chceš setřídit podle značek, klikni myší na název sloupku značka. A pak už by to neměl být problém (pomlčku neuvádím, takže slovo písm. CS znamená značku C-S)
Zaregistrován
25. 3. 2009
Ďakujem, pomohlo🙂
Zaregistrován
25. 3. 2009
Poprosil by som o pomoc s určením tohto denáru - aj podľa Huszár a aj Pohla. Hľadal som v Huszárovi a tam som ho podľa opisu nenašiel😞 ...myslím, že mincovňa by mohla byť K - P
opis:
Av.: + M • MAThIE • R • VnGARI
Rv.: • PATROn VnGARI
Obrázky:
Zaregistrován
1. 8. 2010
U týchto mincí sa na opis až tak nekladie dôraz, rozdeľujú sa hlavne podľa Značky mincovne,
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
25. 3. 2009
Aha, takže by to mohol byť H 719?? ....ako jediný má Ježiška na pravej strane a v opise sa rozlišuje len v slove VnGARI(u mňa) / hVnGAR(u Huszára)
Škoda len, že mincoňu dobre nevidieť, ešte mi okrem K - P, ktorá sa mi vidí najpravdepodobnejšia ostali možnost K - P/V a K - P/A.
Zaregistrován
1. 8. 2010
Mne sa zdá že je pod P kvietok, ale pozeram to len cez mobil a bez knihy ani netuším či takáto varianta pri Korvinovi je.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
25. 3. 2009
pri H 719 P plus kvietok nie je
...Ale keďže je toto vlákno venované Korvínovi priložím na oživenie moje novšie prírasky v zbierke🙂 oba z Kremnice H 717
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.