Moderátoři: smith
Zaregistrován
7. 2. 2011
Uspíšil jsem to, abych vnesl světlo do hmotnosti střížků.
Moje váží 160,2 g.
Mám váhu jen do 200 g a doma digitální kuchyňskou na 5 kg.
Na kuchyňské jsem odvážil misku, která měla 176 g a to samé mi ukázala váha do 200 g.
Zaregistrován
12. 6. 2013
**Sochár FRAŇO ŠTEFUNKO!
Pekny vecer prajem vsetkym.
Ak mate prosim niekto na vymenu, pripadne na predaj veci ohladom sochara Fraňa Štefunka- medaile, odznaky, sochy a ine, tak ma prosim kontaktujte na tuto mailovu adresu:
z.falathova@azet.sk
Urcite sa dohodneme, Stefunka zbieram uz dlho a potesim sa kazdej ponuke, pripadne aj fotografiam, ak si vec chcete ponechat a nechcete ju predat ani vymenit.
Nechodim sem casto, takze poprosim, ak by ste ma kontaktovali na moju mailovu adresu: z.falathova@azet.sk
Vopred Vam dakujem za ochotu** 🙂 😉 😃 🙂 😉 😃
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2013
Dobry vecer. Medailu SNP v striebre predavate? Dakujem🙂
Zaregistrován
22. 9. 2013
Mám záujem o kúpu Štefunkovej medaile SNP v Ag . Ďakujem za prípadné ponuky .Preferujem TO stav a pôvodnú etue
Zaregistrován
12. 6. 2013
=123zuz]
**Sochár FRAŇO ŠTEFUNKO!
Pekny vecer prajem vsetkym.
Ak mate prosim niekto na vymenu, pripadne na predaj veci ohladom sochara Fraňa Štefunka- medaile, odznaky, sochy a ine, tak ma prosim kontaktujte na tuto mailovu adresu:
z.falathova@azet.sk
Urcite sa dohodneme, Stefunka zbieram uz dlho a potesim sa kazdej ponuke, pripadne aj fotografiam, ak si vec chcete ponechat a nechcete ju predat ani vymenit.
Nechodim sem casto, takze poprosim, ak by ste ma kontaktovali na moju mailovu adresu: z.falathova@azet.sk
Vopred Vam dakujem za ochotu** 🙂 😉 😃 🙂 😉 😃
Zaregistrován
25. 11. 2018
Ahoj, mám záujem o túto medailu z roku 1948, mailový kontakt mám v profile. Ďakujem
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.