Moderátoři: smith, Altmann

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
3. 5. 2023, 21:27

Do dnešného večera výsledok nula bodov...👿

Niečo reálne zistím máte mail, dám vedieť.

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

janhiram

Uživatel

Zaregistrován:
2. 3. 2014

Vytvořeno:
14. 5. 2023, 18:55

Do dnešného večera výsledok nula bodov...👿 Niečo reálne zistím máte mail, dám vedieť.

Ok, děkuji za pomoc.

janhiram

Uživatel

Zaregistrován:
2. 3. 2014

Vytvořeno:
14. 5. 2023, 20:56

Z internetu jsem pochopil, že Lučenec podobně jako některá jiná města prošel komplikovanou historií. Členy spolku byli různé národnosti. Někteří byli po válce velmi pravděpodobně odsunuti (Maďarsko, Německo). Mám seznam členů, takže ještě zkusím nalézt příjmení, snad najdu nějakého potomka. Zatím ty příjmení na internetu ve spojení s Lučencem popř. Rimavskou Sobotou zatím nic. Nesmím to vzdát :-) Napadá mě ještě dát inzerát do lokálních novin, kde bych udělal výzvu, že hledám potomky těchto osobností. Co Vy na to? Bohužel nemám místní znalost, tak jsem rád za jakoukoliv radu.

janhiram

Uživatel

Zaregistrován:
2. 3. 2014

Vytvořeno:
14. 5. 2023, 20:56

Z internetu jsem pochopil, že Lučenec podobně jako některá jiná města prošel komplikovanou historií. Členy spolku byli různé národnosti. Někteří byli po válce velmi pravděpodobně odsunuti (Maďarsko, Německo). Mám seznam členů, takže ještě zkusím nalézt příjmení, snad najdu nějakého potomka. Zatím ty příjmení na internetu ve spojení s Lučencem popř. Rimavskou Sobotou zatím nic. Nesmím to vzdát :-) Napadá mě ještě dát inzerát do lokálních novin, kde bych udělal výzvu, že hledám potomky těchto osobností. Co Vy na to? Bohužel nemám místní znalost, tak jsem rád za jakoukoliv radu.

dvorak st

Uživatel

Zaregistrován:
19. 4. 2021

Vytvořeno:
17. 5. 2023, 14:10

janhiram napsal/a:

Z internetu jsem pochopil, že Lučenec podobně jako některá jiná města prošel komplikovanou historií. Členy spolku byli různé národnosti. Někteří byli po válce velmi pravděpodobně odsunuti (Maďarsko, Německo). Mám seznam členů, takže ještě zkusím nalézt příjmení, snad najdu nějakého potomka. Zatím ty příjmení na internetu ve spojení s Lučencem popř. Rimavskou Sobotou zatím nic. Nesmím to vzdát :-) Napadá mě ještě dát inzerát do lokálních novin, kde bych udělal výzvu, že hledám potomky těchto osobností. Co Vy na to? Bohužel nemám místní znalost, tak jsem rád za jakoukoliv radu...............inzercí nic nepokazíte 😲

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.