Zaregistrován
9. 6. 2014
A je to struska, to jste si všichni oddechli co???? Kdybych řekl, že je to meteorit, tak budete přikyvovat jak gorily v autě. 😁 😁 😁
Zaregistrován
9. 6. 2014
A chcete mě soudit? Když jdete do obchodu a koupíte blbý jablka a víte že ten obchodník je koupil za 3 koruny, kilo a prodává je za 25,- co to podle Vás je, na to přistoupíte, protože ty jablka chcete koupit dětem? Mě budete soudit? Prvně se podívejte kolik zaplatíte navíc za nezbytný potraviny a kolik za koníčka!!! Mě nesuďte, nemáte na to ani postavení ani znalosti. Po pravdě jsem nikdy od Čecha meteorit nekoupil, kupuji jen od Číňanů, a co Vy máte od Číňanů? Veškerou elektroniku, materiál na výrobu, a že to z 40% dělají děti, to Vás nezajímá!!! Hlavně že máte tu nejvyspělejší technologii??? Tak nežvaňte nesmysly!!!
Zaregistrován
9. 6. 2014
Jasně všichni mají 150dolars za nital, co kompas? asi jsi o tom nikdy neslyšel???
Zaregistrován
29. 12. 2014
Zaregistrován
22. 7. 2015
jestli to je struska nikde jsem podobný obrázek nenašel
Zaregistrován
9. 6. 2014
Kyselina dusičná stojí 63,- ale myslíte že Vám ji prodají? Neprodají!!! A z litru máte skoro cisternu nitalu, co by jste s tím dělal???
Zaregistrován
29. 12. 2014
Zaregistrován
9. 6. 2014
To se člověk musí prvně naučit, vyzkoušej si to na kuse železa a pak na meteoritu, musíš mít adekvátní kus železa a meteoritu, a uvidíš, nebudeš se stačit divit tomu rozdílu.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.