Moderátoři: smith, Koniáš

mitom07

Uživatel

Zaregistrován
9. 6. 2014

#61 - 1. 8. 2015, 02:28
AKCE ODRANEC. Mitom07 meteorites, a meteoritesworld.com . Dostali jsme se k docela k podstatným informacím o tomto meteoritu, proto by jsme chtěli, tento meteorit najít, ŽÁDÁME VÁS VŠECHNY CO METEORITY SBÍRÁTE O POMOC!!! Co můžete nabídnout??? zasílejte na adresu: meteoritesworld@gmail.com

Všem děkuji. Jsem rád, že Vás to zaujalo, a jste ochotni pomoct.😃. Máme plný počet!!! 😋

mitom07

Uživatel

Zaregistrován
9. 6. 2014

#62 - 1. 8. 2015, 02:50
Nevím, ale asi jsi na Tibetské náhorní plošině nikdy nebyl, že? Zkus tam vytáhnout kameru? Budeš rád, když ti sůl nerozežere oči, to se to vykládá z pohodlíčka, chytni se za nos!!! Nikdy jsi tam nebyl a mě budeš kázat že chceš video ze 4500 metrů? ty jsi se snad zbláznil, nakupuji od Číňanů, to co našli ale ne všechno?😮

Nevím, ale asi jsi na Tibetské náhorní plošině nikdy nebyl, že? Zkus tam vytáhnout kameru? Budeš rád, když ti sůl nerozežere oči, to se to vykládá z pohodlíčka, chytni se za nos!!! Nikdy jsi tam nebyl a mě budeš kázat že chceš video ze 4500 metrů? ty jsi se snad zbláznil, nakupuji od Číňanů, to co našli ale ne všechno?😮

mitom07

Uživatel

Zaregistrován
9. 6. 2014

#63 - 1. 8. 2015, 03:05

Školu??? hledej lépe!!!😁

mitom07

Uživatel

Zaregistrován
9. 6. 2014

#64 - 1. 8. 2015, 03:09

Poradím Ti, bydlím v ČR asi 20 let.

mitom07

Uživatel

Zaregistrován
9. 6. 2014

#65 - 1. 8. 2015, 03:22
možná by bylo dobré blíž specifikovat charakter pomoci

Charakter, je technický. Čím více technického zařízení, tím lépe.

karelpa

Uživatel

Zaregistrován
29. 12. 2014

#66 - 1. 8. 2015, 05:51

mitom07 napsal/a:

Ale kdepak, tak to není!!!

a jsi tedy ochotný prozradit know-how nebo nasměrovat? Všiml jsem si, že se občas necháš inspirovat na Yutoob, tak třeba odkaz.

achondrit

Uživatel

Zaregistrován
2. 5. 2015

#67 - 3. 8. 2015, 22:39
A chcete mě soudit? Když jdete do obchodu a koupíte blbý jablka a víte že ten obchodník je koupil za 3 koruny, kilo a prodává je za 25,- co to podle Vás je, na to přistoupíte, protože ty jablka chcete koupit dětem? Mě budete soudit? Prvně se podívejte kolik zaplatíte navíc za nezbytný potraviny a kolik za koníčka!!! Mě nesuďte, nemáte na to ani postavení ani znalosti. Po pravdě jsem nikdy od Čecha meteorit nekoupil, kupuji jen od Číňanů, a co Vy máte od Číňanů? Veškerou elektroniku, materiál na výrobu, a že to z 40% dělají děti, to Vás nezajímá!!! Hlavně že máte tu nejvyspělejší technologii??? Tak nežvaňte nesmysly!!!

Co nám tím mitomek říká? Výmaz!

mitom07

Uživatel

Zaregistrován
9. 6. 2014

#68 - 4. 8. 2015, 00:01
mitom07 napsal/a: Ale kdepak, tak to není!!! ...

Žádný video není, aspoň se domnívám, chce to mít cit.

mitom07

Uživatel

Zaregistrován
9. 6. 2014

#69 - 4. 8. 2015, 00:22
Co nám tím mitomek říká? Výmaz!

Tím jsi se odsoudil k rychlé smrti a běž plakat na jiný web tady tě bylo dost!!! Asi jsi celý život zalezlý v paštikově a nechápeš vůbec kde se co děje, lopato! Prvně prokaž to co umíš a neser normální lidi, a jestli to chceš polopatě, tak už trpělivost na tebe nemá nikdo, tak se seber a běž žvanit krávoviny někam jinam, tady na to nikdo není nikdo zvědavéééé.😈 Tady tě nikdo nechce, Vesmírku, chondrite, achondrite a další, tvoje trapný přezdívky. 😈

mitom07

Uživatel

Zaregistrován
9. 6. 2014

#70 - 4. 8. 2015, 00:31
Tím jsi se odsoudil k rychlé smrti a běž plakat na jiný web tady tě bylo dost!!! Asi jsi celý život zalezlý v paštikově a nechápeš vůbec kde se co děje, lopato! Prvně prokaž to co umíš a neser normální lidi, a jestli to chceš polopatě, tak už trpělivost na tebe nemá nikdo, tak se seber a běž žvanit krávoviny někam jinam, tady na to nikdo není nikdo zvědavéééé.😈 Tady tě nikdo nechce, Vesmírku, chondrite, achondrite a další, tvoje trapný přezdívky. 😈

Stačí ti to! Nebo mám přitvrdit? jeskyňko? potůčku??? 😁 😁 😁

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.