Zaregistrován
28. 8. 2019
"Nemám,nedám..sám mám málo"😆 😆 😆
Zaregistrován
28. 8. 2019
Morava - ať se je na co dívat..
Obrázky:
Zaregistrován
23. 10. 2006
Príde zákaz vychádzok mimo návštevy lekára a obchodu budeš mať načo pozerať...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
28. 6. 2008
Tak tady jeden 13g z jara, jihočeský z náplavových oblastí, takže omleťák.....ale obrovská radost. Najít při tom paběrkování takto velký, to je skoro zázrak!
... bylo mrazivé sobotní ráno, foťák jsem si nechala v autě (že stejně jako obvykle nic nenajdu)..... a vydala se hledat na lehce zamrzlé pole....boty se nebořily, bylo to opravdu lehce zamrzlé, tak se dobře šlo...
Ušla jsem tak sto metrů a najednou se můj zrak zastavil na poměrně velkém tmavém kameni... vltavín!!! 😲
..... Tyjo, foťák v autě!!
.. sundala jsem si rukavice, čepici, hodila ji na ten šutr na zemi a běžela si do auta pro foťák... "doufám, že mi ho někdo nesebere, než přiběhnu zpět... 😆
(Ty pohyby podobající se běhu, nabalená pěti vrstvami oblečení a v gumákách bych vám nepřála vidět...)
Doběhla jsem k autu, vzala foťák a honem běžela zpět.... no a když jsem k němu konečně vítězně přiběhla, že tam na mne na zemi stále čeká a chtěla ho vyfotit, tak se foťák ani neotevřel a zahlásil: "Vyměňte baterie.... "
.... náhradní byly v autě...super.... ani nejde popsat, co se mi v tu chvíli honilo hlavou....😈
A pak mne napadlo třít baterie o kalhoty a tak jsem z foťáku nakonec fotku vymáčkla a zde je 😆 😆
Obrázky:
Zaregistrován
28. 6. 2008
PS: moravský vltavín si asi osobně nikdy nenajdu, proto kdyby jste chtěl někdo vyměnit moravský vltavín za jihočeský, určitě bychom se nějak dohodli. (Samozřejmě adekvátně, moravské jsou vzácnější)
Zaregistrován
28. 6. 2008
grofik- když by se změnil název tématu na moravské a české vltavíny, tak bych sem sem tam mohla něco dát, moravské nemám 😆
Zaregistrován
23. 10. 2006
Korunka skús vyhľadávanie, myslím niečo okolo českých vltavínov je už vytvorené kedysi dávnejšie.🙄
Zaregistrován
28. 6. 2008
Nojo, ale dvě témata otevřená- to to zase zapadne... a mám pocit, že o českých bych tam psala asi jen já sama...
... a nebo obě témata dát tak, aby visela stále nahoře?
Zaregistrován
23. 10. 2006
Ideálne vlákno korunka, sama napíšeš, sama si budeš oponovať, neviem čo by tí ľudia ešte chceli???🙄
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.