Zaregistrován
14. 5. 2015
Chtěl jsem se zeptat, když se něco koná pravidelného v Praze: nějaké schůze, trh?
Sbírám bankovky Ukrajiny, ukrajinských měst začátku 20 století.
V Kyjeve každou sobotu funguje antikvární trh, na kterém se dá sehnat bankovky a najít lidi se stejným zájmem. Je něco takového ve hlavním městě?
Děkuji
Zaregistrován
23. 6. 2007
Omlouvám se, že zneužiju tohle vlákno, ale nechtěl jsem zakládat nové.
Nemáte někdo zkušenosti s reklamací u Klima?
Koupil jsem si bankovku (kupuju je pouze v absolutním sběratelském absťáku, kdy je ve středověké drobotine totálně mrtvo a Klima jsem považoval vždy za solidního obchodníka), poslali mi úplně jinou bankovku a na můj dotaz přímo na Martina Klima, jak ji vyreklamovat už víc, jak dva měsíce nereagují.
Beru to, že mezi svátky byl zmatek, ale slušností je alespoň odpovědět. Jestli mi můžete poradit, na koho se obrátit. Jejich běžné maily asi nefungují tak, jak mají. Protože nikdo nereaguje.
Nemáte někdo páku, jak to popostrčít? Beru to, jako nedopatření, ale nějak se mi s reklamací nedaří. Pokud se zde pohybuje někdo z této firmy, informujte mne, prosím. Mail mám, v profilu.
Jde o drobnost, ale már tisícovek mě to stálo. Takže bych to rád dořešil. Nerad bych si ho dával mezi podvodníky. 👿 Protože jiné obchody byly v pohodě, a je tam pár kousků, které bych si rád v přetrvávajícím středověkém deliriu koupil..
Děkuji.
Zaregistrován
10. 3. 2009
Skús napísať ešte raz. Pokiaľ ťa nevybaví ihneď, tak časom zapadneš v mailoch.😉
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
2. 11. 2008
Jedině bombardovat maily každý týden a co telefonicky?
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
1. 7. 2008
Co třeba tam zkusit zavolat ... http://filatelie-klim.com/cz/kontakt
Zaregistrován
30. 9. 2010
pavelgregor napsal/a:
...
Koupil jsem si bankovku (kupuju je pouze v absolutním sběratelském absťáku, kdy je ve středověké drobotine totálně mrtvo ...
... je tam pár kousků, které bych si rád v přetrvávajícím středověkém deliriu koupil...
😆
greggy, nic mi do toho neni, ale zvedavost nepusti.
co za bankovky si kupuje stredoveky drobotinar na suchu ?
samozrejme, dobre tomu rozumiem,
tiez ked som ako numizmatik v deliriu, mam svoje bokovky 😆
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
22. 7. 2011
tocomabyt napsal/a:
samozrejme, dobre tomu rozumiem,
tiez ked som ako numizmatik v deliriu, mam svoje bokovky 😆
I když si v této otázce rozumíte, napíši zde svůj rozdílný pohled, ať není debata jednostranná.
Mě se také líbí spousta věcí, kterým bych se chtěl věnovat, ale bohužel finanční zdroje mě to neumožňují a tudíž se věnuji pouze jednomu úseku svých aktivit. Rozumím i určitému rozčarování ze skutečností naprosté marnosti, kdy nemůžeme sbírku rozšiřovat z důvodu naprosté absence poptávaných sběratelských předmětů. Na druhé straně jsem zažil i několik příkladů, kdy sběratelé z nedostatku nákupních příležitostí nakupovali kde co, utratili své těžce vydělané peníze a podle teorie náhody se poté vyskytla hezká kolekce z jejich okruhu zájmu. Bohužel jim v této situaci zůstaly pouze oči pro pláč.
Co z toho vyplývá?
I když se zdá, že mince, nebo bankovky na trhu nejsou, není tato skutečnost vždy pravdivá. Sběratelského materiálu sice ubývá, ale občas se nějaká nákupní možnost s určitostí vyskytne. Je pouze na nás, kolik času a jaké úsilí své zálibě věnujeme. Proto nepanikařme v době půstu a neutrácejme své peníze za věci, které nejsou v okruhu našeho primárního zájmu, možná by nás to mohlo někdy v budoucnu mrzet. Spíše dávejme své přebytky na jednu hromádku a těšmě se na okamžik, kdy narazíme na komplet mincí, nebo bankovek, našich snů.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.