Moderátoři: smith
Zaregistrován
9. 3. 2010
Ohledně těch Morkovic by šlo více podrobností zjistit v místní kronice, ale mám to daleko.
Zaregistrován
15. 5. 2009
sevci: pokud bys to bral striktně na Zlínský kraj, tak Kelčský poklad (okr.Vsetín) je aspoň ze středověku asi to nejdůležitější v této oblasti, ovšem jak z toho udělat logo mě nenapadá
Zaregistrován
26. 1. 2010
Pánové na Moravě se nedá hledat ani ve dne..:(.Dnes jsem v pravé poledne vjel do Bzeneckého lesa(povolení mám),a za minutu jsem zbaběle ujel,komáři opět zvítězili...
Zaregistrován
7. 10. 2006
Abdrushin napsal/a:
... a za minutu jsem zbaběle ujel,komáři opět zvítězili...
čéče a od čeho jsou repelenty? v tuto dobu musí být v základní hledačské výbavě, to je snad jasné 😎 byl jsem teď 14 dní na dovolené na jižní moravě a bez nastříkání repelentem se nedalo vyjít ani z baráku, natož pak do lesa ...
Zaregistrován
6. 2. 2008
kacuro: teď ani repelenty moc nepomáhají :-( Kdo i s repelentem pár hodin vydrží, odchází z lokality chudokrevný :-) Aspoň teda na některých místech je to nesnesitelný.
Sbírám denáry, groše a další mince až po Leopolda I. Rád koupím jednotlivé mince i celou sbírku.
mince01@seznam.cz
Zaregistrován
7. 10. 2006
však jsem teď na moravě 14 dní byl a 2x jsem z toho byl hledat v místních lesích, po nastříkání repelentem máš na pár hodin klid, max. ten postřik po 2-3 hodinách obnovíš ...
Zaregistrován
26. 1. 2010
Tady na ty bestie fakt ani repelent neplatí..Posledně jsem na sebe vystříkal za hoďku velký r.a po té zbaběle opustil bojiště...
Zaregistrován
23. 10. 2006
Odporúčam hodinu pred turistikou si dať cca 4-5 ks B-komplex forte aj všetko OK.🙄
Pre tých čo nemôžu tabletky odporúčam pravidelne užívať Fernet-100% účinosť.🙄
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
12. 1. 2010
Nevim jestli je nutne nacpat do sebe az 50ti nasobek denni davky vitaminu B, pokud chcete co nejvic odpudit jakoukoli havet, tak staci jist velmi nezdrave (hodne soli a tuku) a chlastat (nejlepe pivo). Nicmene na rozdil od klistat, opravdu hladovy komar se nezastavi pred nicim🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.