Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
Zaregistrován
24. 8. 2013
Ahoj Arsen,
tvoja E-mailová adresa je skryta, otvor si to, napisem ti.
Ak mi chses nieco ponuknut, mözes...(Nemecko, Taliansko, Schweiz alebo medzinarodne trasy)
Ak sa jedna o nejaku otazku predznamkovych dopisov z RU tak to ti nepomözem. Moje vedemosti - Nemecko.
S pozdravom A.
Zaregistrován
3. 3. 2015
dobré ráno paní kolegyně tak mi to nedalo a tak ti posílám obtah ze speciálu Michla kde se v úvodu do Bavorska uvádí tato číselná razítka na tom tvém je kousek čísla patrný jde asi o 4. A proč je na známce 9 kr RU? jde o potvrzení
Bavorské pošty, že dopis byl doručen / dle mého vědomí/ tak zatím nashle Jirka
Zaregistrován
3. 3. 2015
Adri jako vždy napíši, že posílám sken ale skutek utek tak tady je čau Jirka
Obrázky:
Zaregistrován
24. 8. 2013
Mily Jirko - Jaroslav?😃
Dakujem. Tak jednoduche to nie je...
Bavorsko ma zatvorene Mühlradstempel vsetky s cislom (Nazov mesta). Bez cisla neexsituje ziaden. Tento Stempel sa pouziva na znehodnotenie znamky, vedla znamky je nutne razit Ortsstempel. - vsetko ine je trestne, a v pripade nedostatocneho razitkovania bol list vrateny. (Obrazok)
Tuto päciatku Bavorsko nemalo. Len RU. Bud ju prevzalo s Bavorska, alebo malo vlasnu ktoru len velmi kratku dobu pouzivalo..
Inac dakujem za tvoj dotaz a zaujem.
A.
Zaregistrován
24. 8. 2013
Mi Nr. 2
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Mimochodem, ty nová němá razítka - vlnovky s vlnovkama, to se používá jak, kdy, kde a proč?
Zaregistrován
24. 8. 2013
Ahoj III,
vlnovky s vlnovkama - prepac, nerozumiem otazke...
S pozdravom A.
Zaregistrován
12. 6. 2012
Tadyhle tohle:
Zaregistrován
24. 8. 2013
:shock: Aha!
Podla mna to postou nepreslo..uvidime co nam majitel prezradi..
A.
Zaregistrován
3. 3. 2015
tak jen pro upřesnění vlnovky používá dle mých dostupných znalostí pošta ve Wídni na neorazítkované známky jako náhradu za razítko příslušného odesílajícího poštovního úřadu jinak si nedělám patent na rozum a má-li někdo jiné vysvětlení rád si je přečtu
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.