Zaregistrován
25. 11. 2018
Dobrý den, děkuji Vám za odpověď. V zahraničí se tento tisk nabízí za dost vysoké částky, jedná se ale vždy o knihu se všemi rytinami. V té mojí chybí jedna jednostranná rytina autora a jedna dvoustranná s motivem Ježíše. S souvislosti s tímto faktem si nejsem schopen vytvořit odpovídající představu o její ceně.
Zaregistrován
19. 10. 2014
Dobrý den mám tu doma z pozustalosti cca 300 knih, nevíte kde se dají prodat nebo kdo by je vykoupil? Určitě ale nechci psát seznam všech 300 kdo to napsal.
Obrázky:
Zaregistrován
25. 7. 2006
mates: Takhle nic neporadime, srovnejte je hrbety k sobe a udelejte citelnou fotku.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
25. 5. 2015
Dobry den, prosim poradi nekdo co s timto nalezem? Kde nechat urcit a ocenit? Mam vice foto i video predmetu. Dekuji
Obrázky:
Zaregistrován
23. 12. 2015
Obraťte se na Židovské muzeum .Tam vám s tím poradí .
Zaregistrován
1. 10. 2011
Dobrý den, ne tak úplně kniha ale co. Jedna z těch "zajímavějších" věcí co sem zdědil je tahle mapa. Nehodlám prodávat ale abych věděl co to vlastně mám jsem se knihy snažil na internetu dohledat. Tady se mi to úplně nepovedlo. Našel jsem "spoustu" map od Matouschka co se na aukru v aukcích prodali v rozmezí 2-6 tisíc. Ví někdo jestli je to odpovídající hodnota i pro tuhle? Díky.
Obrázky:
Zaregistrován
27. 4. 2019
Prosim pekne vedel by mi niekto orientacne poradit hodnotu knihy:
Havel Žalanský - O čistotě Dusse i těla
Knihu vydal Karol Salva v Ružomberku v roku 1895 podľa pôvodného vydania z roku 1724.
Dakujem vopred!
Kniha nie je na predaj.
Obrázky:
Zaregistrován
27. 4. 2019
Prosim pekne vedel by mi niekto orientacne poradit hodnotu knihy:
Nový zákon 1839 vyd. Karel Reichard
Dakujem pekne vopred.
Kniha nie je na predaj.
Obrázky:
Zaregistrován
4. 5. 2012
Zozente si kontakt na Michala Šimičáka, pracuje v muzeu Janka Krala v L.Mikulasi, je knihovnik a zaroven velky zberatel knih🙂
Zaregistrován
4. 5. 2012
Zozente si kontakt na Michala Šimičáka, pracuje v muzeu Janka Krala v L.Mikulasi, je knihovnik a zaroven velky zberatel knih🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.