Zaregistrován
9. 11. 2006
Souhlasim.. odznak vypada (na relat. kvalitnich fotkach) velmi dobre.. I kdyz pro me to stejne neni dukaz 100% originality... pokud bych ho mel (teoreticky) za nejaky velky penize kupovat, tak bych za ty penize vyzadoval dukladny os. prostudovani a srovnani s (treba jen bronzovym) originalem.. Takovy ty testy acetonem (zda se barva rozpusti ci ne) dnes nemaji smysl, pokud se onen odznak pekl v troube.. :-) A co treba nejaky ryhy (nikoli ty z vyrobniho procesu) atd atd? Nejsou pod onou zlatou barvou..? PS: sry, ale nejakej certifikat Od Warcross (nic ve zlym - nic proti nim!) bych taky nebral jako nejaky 100% overeni originality..
elle34 (zavináč) upcmail.cz
Zaregistrován
4. 5. 2012
a vieme ,ako to dopadlo s pravostou odznaciku? lebo ak je pravy, tak dlzim niekomu ospravedlnenie
Zaregistrován
21. 12. 2014
Sa mi zda,že Vy by ste neverili v originalitu ani keby Vam ho osobne daroval K.H. Frank...😃
Zaregistrován
6. 1. 2013
Přátelé,
mně to Vaše špičkování celkem vyhovuje neb se ta problematika řeší. Je opravdu složité rozeznat originál od kvalitní kopie. Já zde jen vkládám bez jakéhokoliv komentáře bronzový odznak.
Obrázky:
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
19. 10. 2011
A čo tento?Prosím o vyjadrenie.
Obrázky:
Zaregistrován
19. 10. 2011
revers
Obrázky:
Zaregistrován
6. 1. 2013
Zaregistrován
19. 10. 2011
Dúfam,že autor témy sa ešte ozve.A poskytne údaje ohľadom váhy a rozmerov.Ten na obrázku,čo som vystavil ja ,má váhu 28 gr.A nie je mini.
Zaregistrován
6. 1. 2013
Já bych tedy chtěl upřesnit, že ten obrázek co nám zde vystavil pan kolega Mikuláš je opravdu jen a jen COPY. Ono dnes se těžko k těmto věcem můžeme vracet, pokud nemáme opravdu porovnávací materiál. Originál je vzácný a tak nám zbývá jen možnost diskuze, což také není až tak špatné.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
19. 10. 2011
Netvrdím,že je to originál.Ale COPY v jednom kuse?Prečo sa doteraz nikde neobjavovali?Ak mi ešte niekto ukáže nejaké repliky,budem o nepravosti na mojom obrázku presvedčený.Verím,že túto prečítajú tí,u ktorých takéto COPY sa nachádzajú a ukážu ich.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.